olaaa7
Fanka BB :)
Gratulacje, będziesz powtarzała?Beta 6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, będziesz powtarzała?Beta 6
Beta 6
Ale emocje, trzymam kciukiJeszcze pol godzinki i sprawdzam. Prawie zawsze wyniki byly po dwoch godzinach
A ile już powinno być? To dobry wynik? Mówi się że beta więcej niż 5 to ciąża powtorzysz po 48h i zobaczymy jak przyrosnieBeta 6
Nie denerwuj się może to nie @ i się nie rozkręci !U mnie termin @ w środę a zaczęły się beżowe plamienia na wkładce i papierze
Bede ale pewnie dopiero za kilka dniGratulacje, będziesz powtarzała?
Ja zrobiłam i jest ciut jaśniejszy .. Ale wczoraj była 10, a dziś nie wiem jaka czułość, bo to z allegro no name..Mam mocny dylemat, bo jestem po nocce, w nocy piłam herbatę więc zastanawiam się.. Bo może wyjść jaśniejszy niż wczoraj
Ja zrobiłam i jest ciut jaśniejszy .. Ale wczoraj była 10, a dziś nie wiem jaka czułość, bo to z allegro no name..
Widzisz to młodziutka ciąża [emoji3531]Beta 6
Boje sie niskiego wyniku. Niby terminu@ jeszcze nie ma..Widzisz to młodziutka ciąża [emoji3531]