reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny, kojarzycie testy testeo? Czy wyszły Wam cienie fabrycznej mimo braku ciąży? U mnie dzisiaj sytuacja wygląda tak i nie wiem co o tym sądzić...

Załączniki

• 20200719_111403.jpg
    20200719_111403.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 126
reklama
Ja je robiłam i byłam w ciąży tutaj też coś prześwituje czemu myślisz, że to brak w kreska jest? 🤔
Pierwszy raz w życiu zrobiłam test tak wcześnie,mnie jeszcze żaden test nie oszukał, ale wiem, że dziewczyny tutaj miały już różne przygody- głównie z pinkami, dlatego nie chce się jakoś pozytywnie nastawiać, a z drugiej strony od rana nie mogę się na niczym skupić, tylko oglądam ten test z każdej strony, no wariatka !

Z testów owulacyjnych wynika, że owu w tym cyklu była dużo szybciej niż zawsze i jestem teraz 9 dpO. Cykle ostatnio bardzo nieregularne ale najczesciej koło 30-32 dni, w maju miałam poronienie samoistne.
Ja miałam 5 tych testów i nie byłam w ciąży jak je robiłam i nigdy nie wyszła mi druga kreska, możesz przyrost sprawdzić, tym bardziej że to poronienie miałaś, a dziewczyny tak szybko tu robiły testy i były w ciąży

reklama
Pierwszy raz w życiu zrobiłam test tak wcześnie,mnie jeszcze żaden test nie oszukał, ale wiem, że dziewczyny tutaj miały już różne przygody- głównie z pinkami, dlatego nie chce się jakoś pozytywnie nastawiać, a z drugiej strony od rana nie mogę się na niczym skupić, tylko oglądam ten test z każdej strony, no wariatka !

Rozumiem. Ja robiłam po terminie @ ale robiłam też ostatnio i wyszedł negatywny więc nie miałam przypadku żeby przeklamywal. Fakt, że wcześnie, ale kreskę widać 😁💪

Do góry