reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
3 dc zaczynamy bitwę w nowym cyklu. Dokupiłam ovarin, olejek z wiesiołka i omega 3 bo już wszystkiego końcówka. Byłam dzisiaj na wynikach zobaczymy jak moja tarczyca i morfologia ogólna.
A kto testuje w tym tygodniu? za kogo trzymamy kciuki i jak nasze mamy z udanych cykli się mają?

3 dc zaczynamy bitwę w nowym cyklu. Dokupiłam ovarin, olejek z wiesiołka i omega 3 bo już wszystkiego końcówka. Byłam dzisiaj na wynikach zobaczymy jak moja tarczyca i morfologia ogólna.
A kto testuje w tym tygodniu? za kogo trzymamy kciuki i jak nasze mamy z udanych cykli się mają?
Ja dziś zatestowalam ale negatyw do @jeszcze 2dni ale już sama nie wiem

Ja za dwa dni testuję, jak na razie ból piersi i ich opuchniecie oraz ból w dole pleców, kłucie w prawym jajniku, temp w normie, nie podwyższona, być może to zwiastun @, ale i tak zatestuje😉 Nawet jakby był negatyw to staramy się dalej 😉

Ja za dwa dni testuję, jak na razie ból piersi i ich opuchniecie oraz ból w dole pleców, kłucie w prawym jajniku, temp w normie, nie podwyższona, być może to zwiastun @, ale i tak zatestuje😉 Nawet jakby był negatyw to staramy się dalej 😉
Objawy napawające nadzieją :)
Zazdroszczę czasami tego dreszczyku emocji, testowania przed terminem @ Czytając forum nawet ostatnio kupiłam test taki "a gdyby" i w tym cyklu miałam go zrobić i zapomniałam gdzie go w domu położyłam 😂😂😂😂 znalazłam wczoraj jak już nie był potrzebny...

Objawy napawające nadzieją :)
Zazdroszczę czasami tego dreszczyku emocji, testowania przed terminem @ Czytając forum nawet ostatnio kupiłam test taki "a gdyby" i w tym cyklu miałam go zrobić i zapomniałam gdzie go w domu położyłam 😂😂😂😂 znalazłam wczoraj jak już nie był potrzebny...
🙈😄

@Mrufka®®® co by Ciebie? Ostatnio byłam za bardzo skupiona na sobie że zapomniałam zapytać co by Ciebie ? Spraedzasz sobie czasem jak beta spada ?
U mnie samopoczucie w sumie bez zmian . Dziś wróciłam do pracy i jakoś nie mogę się odnaleźć tu ... Betę powtórzę chyba w czwartek , w ubiegłym tygodniu wzięłam skierowanie .
A Ty jak się czujesz .

reklama
U mnie samopoczucie w sumie bez zmian . Dziś wróciłam do pracy i jakoś nie mogę się odnaleźć tu ... Betę powtórzę chyba w czwartek , w ubiegłym tygodniu wzięłam skierowanie .
A Ty jak się czujesz .
A ile jesteś już po chemii? Byłaś na usg u ginekologa po szpitalu ? Bo to warto pójść.
U mnie bez zmian tyle zw bety już nie robię hahah
Objawów nie mam ;( więc się martwię ale wiem też że ciąża ciąży nie równa więc tym się pocieszam w tym tygodniu już się dowiem co i jak

Do góry