reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
3 dc zaczynamy bitwę w nowym cyklu. Dokupiłam ovarin, olejek z wiesiołka i omega 3 bo już wszystkiego końcówka. Byłam dzisiaj na wynikach zobaczymy jak moja tarczyca i morfologia ogólna.
A kto testuje w tym tygodniu? za kogo trzymamy kciuki i jak nasze mamy z udanych cykli się mają?

3 dc zaczynamy bitwę w nowym cyklu. Dokupiłam ovarin, olejek z wiesiołka i omega 3 bo już wszystkiego końcówka. Byłam dzisiaj na wynikach zobaczymy jak moja tarczyca i morfologia ogólna.
A kto testuje w tym tygodniu? za kogo trzymamy kciuki i jak nasze mamy z udanych cykli się mają?
Ja dziś zatestowalam ale negatyw do @jeszcze 2dni ale już sama nie wiem

Ja za dwa dni testuję, jak na razie ból piersi i ich opuchniecie oraz ból w dole pleców, kłucie w prawym jajniku, temp w normie, nie podwyższona, być może to zwiastun @, ale i tak zatestuje😉 Nawet jakby był negatyw to staramy się dalej 😉

Ja za dwa dni testuję, jak na razie ból piersi i ich opuchniecie oraz ból w dole pleców, kłucie w prawym jajniku, temp w normie, nie podwyższona, być może to zwiastun @, ale i tak zatestuje😉 Nawet jakby był negatyw to staramy się dalej 😉
Objawy napawające nadzieją :)
Zazdroszczę czasami tego dreszczyku emocji, testowania przed terminem @ Czytając forum nawet ostatnio kupiłam test taki "a gdyby" i w tym cyklu miałam go zrobić i zapomniałam gdzie go w domu położyłam 😂😂😂😂 znalazłam wczoraj jak już nie był potrzebny...

Objawy napawające nadzieją :)
Zazdroszczę czasami tego dreszczyku emocji, testowania przed terminem @ Czytając forum nawet ostatnio kupiłam test taki "a gdyby" i w tym cyklu miałam go zrobić i zapomniałam gdzie go w domu położyłam 😂😂😂😂 znalazłam wczoraj jak już nie był potrzebny...
🙈😄

@Mrufka®®® co by Ciebie? Ostatnio byłam za bardzo skupiona na sobie że zapomniałam zapytać co by Ciebie ? Spraedzasz sobie czasem jak beta spada ?
U mnie samopoczucie w sumie bez zmian . Dziś wróciłam do pracy i jakoś nie mogę się odnaleźć tu ... Betę powtórzę chyba w czwartek , w ubiegłym tygodniu wzięłam skierowanie .
A Ty jak się czujesz .

reklama
U mnie samopoczucie w sumie bez zmian . Dziś wróciłam do pracy i jakoś nie mogę się odnaleźć tu ... Betę powtórzę chyba w czwartek , w ubiegłym tygodniu wzięłam skierowanie .
A Ty jak się czujesz .
A ile jesteś już po chemii? Byłaś na usg u ginekologa po szpitalu ? Bo to warto pójść.
U mnie bez zmian tyle zw bety już nie robię hahah
Objawów nie mam ;( więc się martwię ale wiem też że ciąża ciąży nie równa więc tym się pocieszam w tym tygodniu już się dowiem co i jak

Do góry