K
Katijah
Gość
No nie byłaś pewna dlatego odpowiedziałamA co ja napisałam? Dokładnie to co ty tylko nie byłam pewna czy po 3h czy nie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie byłaś pewna dlatego odpowiedziałamA co ja napisałam? Dokładnie to co ty tylko nie byłam pewna czy po 3h czy nie.
Ja nie będę. Zrobiłabym dopiero jakby faktycznie się okazało że coś się dzieje czyli środa czwartek. Na jutro mam termin okres. Brzuch mnie boli plamienia od dwóch dni..... Ehhhh ......@Melisiak serdeczne gratulacje kochana @KiedyPytam a test bedziesz robila @wuzetka_ a ty kiedy testujesz?
Ja robiłam wczoraj i przedwczoraj i niestety nic nie ma jutro ma być @ A ja nie mam żadnych objawów ani w jedną ani w drugą stronę. Troche sie załamałam tą bielą...Ja nie będę. Zrobiłabym dopiero jakby faktycznie się okazało że coś się dzieje czyli środa czwartek. Na jutro mam termin okres. Brzuch mnie boli plamienia od dwóch dni..... Ehhhh ......
Ja robiłam wczoraj i przedwczoraj i niestety nic nie ma jutro ma być @ A ja nie mam żadnych objawów ani w jedną ani w drugą stronę. Troche sie załamałam tą bielą...
A ja jak byłam młodsza to jeszcze myślałam, że jak się nie zabezpieczę to od razu trojaczki [emoji33] [emoji23]
Czym się objawia IO? To są problemy z cukrem tak? Mając cukier w normie lub mniej można to wykluczyć?
A ja kilka dni przed @ jeszcze na zaden cykl się tak nie cieszyłam
Otóż to. Mi cukry na czczo wyszły w normie dopiero po obciążeniu wyszło że mam IO.Nie można wykluczyć tego mając cukier w normie. Powinno się zrobić krzywą cukrową i insulinową chociaż ja nie robiłam. Ale na czczo badanie glukozy i insuliny i z tego się przelicza wskaźnik homa który daje wiedzę czy masz io czy nie. Ja to badałam ze względu na pcos bo io bardzo często towarzyszy pcos ale szczerze mówiąc nie stosuje żadnej diety tylko biorę metforminę .
Ja okres powinnam dostac we srode lub czwartek testy ciemnieja, glowa mi peka wieczorami, piersi strasznie bolesne wiec jestem dobrej mysli I wysylam wam ciazowe fluidki
Dlatego ja testow już nie robie bo nie ma sensu. Jeszcze przy życiu mnie trzyma niespadajaca temperatura. Cały czas w granicach 36,8-36,9.0. Ale podejrzewam że to od upałów. I nie wiem dlaczego po raz kolejny w ogóle dopuszczam do siebie myśl że mogłoby się udać.... Jak z góry wiem że nic z tego .. grrJa robiłam wczoraj i przedwczoraj i niestety nic nie ma jutro ma być @ A ja nie mam żadnych objawów ani w jedną ani w drugą stronę. Troche sie załamałam tą bielą...
Ja robiłam wczoraj i przedwczoraj i niestety nic nie ma jutro ma być @ A ja nie mam żadnych objawów ani w jedną ani w drugą stronę. Troche sie załamałam tą bielą...
Tak dwa miesiace temu mialam ciaze biochemiczna takze teraz troche fiksuje I nie moge sie doczekac do usg w 6 tyg @KiedyPytam @wuzetka_ I Cala reszta testujacych w krotce bardzo za was trzymam kciukiNo piękne krechy !
Ty jesteś po poronieniu nie?
Dajesz mi nadzieję [emoji6]