Martxx1
Fanka BB :)
Warto zapytać może akuratRodzinny tez nie wszystko moze wypisac niestety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Warto zapytać może akuratRodzinny tez nie wszystko moze wypisac niestety
Cykle mam przeróżne ciężko określić ile, po tabsaxh miałam regularne ogolnie mialam kolo 40 dni, raz 32 raz 36 różnie. Dziś 19 dc [emoji16][emoji16]
O ile mnie pamięć nie myli licz owulacje jako jutro bardziej, bo raczej pozytyw nie wychodzi dokładnie wtedy kiedy owulacja tylko chociaż 12h przedSkoro dziś mogła wypadać owulacja o ile pękło co trzeba, to kiedy testować? Za 2 tygodnie?
jakie zastrzyki?Kurcze mam receptę na zastrzyki i bez refundacji kosztują ponad 80 zł 10 sztuk...
Heparynajakie zastrzyki?
Heparyna
O ile mnie pamięć nie myli licz owulacje jako jutro bardziej, bo raczej pozytyw nie wychodzi dokładnie wtedy kiedy owulacja tylko chociaż 12h przed
Więc liczylabym od jutra i tak minimum 10 dni daj, ale też się nie załamuj jak po 10 dniach nic nie wyjdzie bo teoretycznie do zagniezdzenia może dojść nawet 12 dni po owulacji, dolicz 2 dni na bete wykrywalna w krwi, i do tego 2 dni na wykrycie w moczu więc pozytyw może się pokazać nawet dopiero 2 dni po spodziewanej @
Ja po operacji miałam ja refundowana właśnie. Teoretycznie jest napisane „profilaktyka i leczenie choroby zakrzepowo zatorowej w ciąży”. Najlepiej zadzwonię do lekarza i zapytam wprost. Bo ponad 80 zł za 10 zastrzyków to troszkę dużo.Uwaga lekarze wypisujący heparyny niskocząsteczkowe oraz iwabradynę – 1 listopada nastąpiły znaczne podwyżki dopłat pacjenta- LEKInfo24.pl
Uwaga lekarze wypisujący heparyny niskocząsteczkowe oraz iwabradynę – 1 listopada nastąpiły znaczne podwyżki dopłat pacjenta Źródło: Załącznik do obwieszczenia Ministra Zdrowia...www.lekinfo24.pl
• Wyszukiwarka leków refundowanych oraz leków bezpłatnych dla seniorów 75+ i kobiet w ciąży •
www.sluzbazdrowia.com.pl
przeczytaj sobie, ja tez brałam heparyne nawet po operacjach i nie miałam jej refundowanej..tu masz dawki nazwy i kiedy należy się refundacja
Dzięki dziewczyny [emoji3590] tak zrobię [emoji16]
Daj znam koniecznie znać bo będziemy czekać [emoji16]