Maxi89
Fanka BB :)
Pozytyw aż w oczy razi!!!Dziewczyny chyba mogę zaliczyć go do pozytywnych? Ale się jaram no nie mogę powinnam nie wychodzić z łóżka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozytyw aż w oczy razi!!!Dziewczyny chyba mogę zaliczyć go do pozytywnych? Ale się jaram no nie mogę powinnam nie wychodzić z łóżka
Ja chyba na 10 dzien testowalam z efektem. Jesli dobrze pamietam(to byla niedziela) to poki dziewczyny mi nie wytlumaczyly ze tam cos jest to ja nic nie widzialam- dopiero po ich tlumaczeniach i zalozeniu soczewek zauwazyłam I beta na drugi dzien byla 39.
A nie możesz poprosić o wypisanie lekarza rodzinnego?Kurcze mam receptę na zastrzyki i bez refundacji kosztują ponad 80 zł 10 sztuk...
Jak dzisiaj miałaś pozytywny test to owulacja wystąpi do 36godz bodajże. Najszybciej test za 11 dni bym zrobiła... który masz dzień cyklu? I jakie masz cykle długie?
A może wypisać heparynę? Właśnie nie wiem. Chyba najlepiej byłoby wziąć zaświadczenie od lekarza, że jej potrzebuje i może wtedy rodzinny może wystawić taką receptę.A nie możesz poprosić o wypisanie lekarza rodzinnego?
A może wypisać heparynę? Właśnie nie wiem. Chyba najlepiej byłoby wziąć zaświadczenie od lekarza, że jej potrzebuje i może wtedy rodzinny może wystawić taką receptę.
Jak przepisała to lepiej weź, żeby nic gorszego z tego nie wyszło, skoro nic nie mówiła a wie, ze się staracie to chyba nie widziała przeszkódDziewczyny a ja właśnie kończę okres i miałam ostatnio na cytologii lekki stan zapalny i dostałam Arilin Rapid dwie tabletki dopochwowo. Brała któraś? Bo ja w tym cyklu chce się starać. A ogólnie to nie zapytałam lekarki czy mogę. Niby nic nie mówiła a wiem że będę na monitoringu. I teraz boje się wziąć żeby miesiąc nie przepadl..... Szlak mnie trafi bo napisałam do niej i mi nie odpisała.
No tak myślę że wezmę. Jak przyjdą dni płodne to będzie ponad tydzień po leku. Więc co mi może być.....Jak przepisała to lepiej weź, żeby nic gorszego z tego nie wyszło, skoro nic nie mówiła a wie, ze się staracie to chyba nie widziała przeszkód
A nie możesz poprosić o wypisanie lekarza rodzinnego? [emoji6]