reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Tak to była niedziela... Bo zpierdzielalam na bete po moich nie pewnych testach [emoji23][emoji16]
Ja chyba na 10 dzien testowalam z efektem. Jesli dobrze pamietam(to byla niedziela) to poki dziewczyny mi nie wytlumaczyly ze tam cos jest to ja nic nie widzialam- dopiero po ich tlumaczeniach i zalozeniu soczewek zauwazyłam :D I beta na drugi dzien byla 39.

Jak dzisiaj miałaś pozytywny test to owulacja wystąpi do 36godz bodajże. Najszybciej test za 11 dni bym zrobiła... który masz dzień cyklu? I jakie masz cykle długie?

Cykle mam przeróżne ciężko określić ile, po tabsaxh miałam regularne ogolnie mialam kolo 40 dni, raz 32 raz 36 różnie. Dziś 19 dc 😁😁

A może wypisać heparynę? Właśnie nie wiem. Chyba najlepiej byłoby wziąć zaświadczenie od lekarza, że jej potrzebuje i może wtedy rodzinny może wystawić taką receptę.

Ja mam takiego lekarza rodzinnego, że jak go o coś poproszę to wypisuje bez problemu. Ja bym spróbowała, chyba wszystkie leki powinien myślę

Dziewczyny a ja właśnie kończę okres i miałam ostatnio na cytologii lekki stan zapalny i dostałam Arilin Rapid dwie tabletki dopochwowo. Brała któraś? Bo ja w tym cyklu chce się starać. A ogólnie to nie zapytałam lekarki czy mogę. Niby nic nie mówiła a wiem że będę na monitoringu. I teraz boje się wziąć żeby miesiąc nie przepadl..... Szlak mnie trafi bo napisałam do niej i mi nie odpisała.

Dziewczyny a ja właśnie kończę okres i miałam ostatnio na cytologii lekki stan zapalny i dostałam Arilin Rapid dwie tabletki dopochwowo. Brała któraś? Bo ja w tym cyklu chce się starać. A ogólnie to nie zapytałam lekarki czy mogę. Niby nic nie mówiła a wiem że będę na monitoringu. I teraz boje się wziąć żeby miesiąc nie przepadl..... Szlak mnie trafi bo napisałam do niej i mi nie odpisała.
Jak przepisała to lepiej weź, żeby nic gorszego z tego nie wyszło, skoro nic nie mówiła a wie, ze się staracie to chyba nie widziała przeszkód 😉

reklama
Do góry