Foka_szara
Fanka BB :)
Na teście wyszła blada kreska...ale poczekam jeszcze zanim zacznę się cieszyć tak na wszelki wypadek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super czyli widać że lekarz konkretny i działa żeby Ci się udało. Ja trzymam mocno kciuki abyś szybko zaskoczyła w szczęśliwa ciąże bez żadnych przykrych przygód po drodze.Jeszcze nic nie biorę, ze względu, że bez leków miałam owu lekarz kazał 2 cykle próbować. Brałam anty na wyciszenie, tak jak było zeszłym razem i faktycznie po odstawieniu owulacja przyszła. Zobaczymy jak to będzie po drugim cyklu mqmy brać zastrzyki [emoji4]
Super czyli widać że lekarz konkretny i działa żeby Ci się udało. Ja trzymam mocno kciuki abyś szybko zaskoczyła w szczęśliwa ciąże bez żadnych przykrych przygód po drodze.
Pisałam już w innym wątku, ale napiszę tez tutaj
Cześć! Może głupie pytanie, ale mam od zawsze bardzo regularne cykle - 26-28 dni, ostatni miał 26. Aktualnie mam 33 dc... 15.05 miałam dostać okres.
Uprawialiśmy seks w prezerwatywie, jednak na ok. 3 dni przed planowaną miesiączką, stwierdziłam, że przecież i tak jestem po dniach płodnych i nie ma się co martwić. No, więc seks bez zabezpieczenia uprawialiśmy 5 dni temu.
Zrobiłam testy ciążowe, jeden w ciągu dnia, jeden z rana. Oba negatywne. Bolą mnie piersi niesamowicie, szczególnie sutki i wyciekło mi z nich trochę siary. Mam podwyższoną temperaturę i niesamowitą zgagę cały czas. Wiem, że to co teraz piszę, to zaproszenie do wyciągnięcia kryształowych kul, ale jak myślicie, kiedy zrobić kolejny test, żeby sprawdzić czy na pewno nie jestem w ciąży?
Dzisiaj śniło mi się, że byłam w ciąży i czułam ruchy dziecka, mimo że możliwość, że w niej jestem jest raczej praktycznie zerowa !
Nie wiem, nie stresowałam się jakoś super ostatnio Śmiałabym się, jakby się okazało, że jestem w ciąży. Mój 21-letni organizm chyba bardzo tego pragnie ostatnio, strasznie dużo myślę o dzieciach i obudził się we mnie super instynkt macierzyński.5 dni temu to za wcześnie na testowanie, z drugiej strony skoro masz regularne cykle to raczej to nie ciąża lub przesunela Ci się owu i spróbuj testować za kilka dni , może stres? Lub inny powód spóźnienia się miesiączki?
Nie wiem, nie stresowałam się jakoś super ostatnio Śmiałabym się, jakby się okazało, że jestem w ciąży. Mój 21-letni organizm chyba bardzo tego pragnie ostatnio, strasznie dużo myślę o dzieciach i obudził się we mnie super instynkt macierzyński.
dzięki! Byłam w sumie ciekawa, czy ktoś tutaj tak miał, że kochał sie tak późno w cyklu, a zaszedł w ciąże.Jeżeli stosunek był 5 dni temu. To polecam zrobić test ciążowy mniej więcej za tydzień jeżeli oczywiście miesiączka się niepojawi. Musisz poczekać nic innego Ci nie poradzimy [emoji4]
Hahha, cholera mam to samo z tym, że my nie zabezpieczamy sięNie wiem, nie stresowałam się jakoś super ostatnio Śmiałabym się, jakby się okazało, że jestem w ciąży. Mój 21-letni organizm chyba bardzo tego pragnie ostatnio, strasznie dużo myślę o dzieciach i obudził się we mnie super instynkt macierzyński.
No my raczej nie planujemy jeszcze dzieciora (pieszczotliwie tak określam dzieci, mam nadzieję, że nikt się nie obrazi), chociaż dużo o nich rozmawiamy i mamy nawet imiona wybrane .Hahha, cholera mam to samo z tym, że my nie zabezpieczamy się