reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Zrób, zrób 😉 na pewno będzie już ładnie widać 😉 i pochwal nam się oczywiście 😁
Zobaczymy ale powiem Wam szczerze że ja nie sądziłam że się uda ponieważ mam problemy z hormonami i za mną niedawno stracona ciąża. Z tym chwaleniem to ja kiedy przyglądałam się jak inne kobietki tutaj wrzucały zdjęcia testów pozytywnych to wpadłam w płacz i miałam pretensje do siebie że nie udaje mi się. Wiem co czują starające się 🥰 to boli

@Piernik98 podziwiam dogadywanie po niemiecku. Czasem w Polsce po polsku ciezko 😂🤭

@Wiktoria_22 testuj testuj :*

@rossig mojej przyjaciółce dwa testy nie wyszły. A jest :)
Hahaha no ciezko nie powiem. Generalnie ja nigdy nie mialam niemieckiego w szkole czy gdzies dopiero od poltorej miesiaca chodze tutaj do szkoly i sie niemieckiego ucze wiec dogadac na razie jest mi sie ciezko w niektorych kwestiach wiec w wiekszosci mowie po angielsku, ale niestety nie wszedze ktos sie zgadza na angielski mimo ze go umią...

Hahaha no ciezko nie powiem. Generalnie ja nigdy nie mialam niemieckiego w szkole czy gdzies dopiero od poltorej miesiaca chodze tutaj do szkoly i sie niemieckiego ucze wiec dogadac na razie jest mi sie ciezko w niektorych kwestiach wiec w wiekszosci mowie po angielsku, ale niestety nie wszedze ktos sie zgadza na angielski mimo ze go umią...

Uczylam sie 9 lat niemieckiego ale teraz nic bym nie powiedziała :D ale wiem jak moja siostra miala, jak do lekarza z dzieckiem albo cos. :D

reklama
Ja biorę też femibion 0
Powiedz mi proszę ile czekałaś na dostawę z apteki? Bo mam kwasu foliowego na jakieś 10 dni. Pytałam w aptekach i mojego nie było. Wszystko wykupili [emoji849] a jak sprawdzam dostawy internetowe to wszędzie w aptekach wydłużony czas dostawy nawet do 2 tyg. Nie mam ochoty biegać po wszystkich aptekach w mieście i szukać kwasu (i wirusa). Chyba będę musiała kupić coś innego.
Jakie dziewczyny witaminy /kwas foliowy bierzecie w trakcie starań?

Do góry