reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Chyba sie nie doczekam tych wynikow dzisiaj 😰😭 ileż mozna czekac ☹ tylko stres mi dokładają...martwie sie jak z progesteronem 😪

Witam Was kochane w ta piękna słoneczna sobotę[emoji3059] każdej Z Was życzę ogrom uśmiechu!! I za każdą codziennie trzymam kciuki !
Tym, którym się udało, aby szczęśliwie doczekały rozwiazania[emoji173][emoji3059]
I nam starającym, dużo cierpliwości i nadzieji na lepsze jutro [emoji123][emoji8][emoji3059]
Damy radę! [emoji123]

A tym czasem ja po śniadaniu- deserek(suszone morele, ananasy) [emoji12][emoji23]
Nie wiem czy to pomoże ale jakoś będąc w sklepie kupiłam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2958]

Miłego Dnia [emoji173][emoji123]

reklama
Do góry