reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny a co ja mam w deklu teraz to szok [emoji44] myślę sobie, że może się nie udaje bo nie będę z moim mężem i los ma dla mnie coś innego no niewiadomo. Ja jebe [emoji2356]
A to normalne, nie przejmuj się. Ja myślałam, że to przeznaczenie, że mamy pewnie niezgodność genetyczną bo nie powinnismy być razem 😂😂😂

reklama
A to normalne, nie przejmuj się. Ja myślałam, że to przeznaczenie, że mamy pewnie niezgodność genetyczną bo nie powinnismy być razem [emoji23][emoji23][emoji23]
Ahahaha [emoji23] nam wszyscy mówią, że jesteśmy podobni jak rodzeństwo, a mój M. podobny do mojego taty jak nie wiem [emoji23]

Kurde chciałam nie brać żadnej no spy, na zasadzie (jak typowa wariatka), że tak to bóle związane z ciążą, to chcę to czuć, ale kurde tak mnie napieprza prawy jajnik, że nie wiem jak to w nocy będzie. Jak znów pół nieprzespanej to słaboo.

Kurde chciałam nie brać żadnej no spy, na zasadzie (jak typowa wariatka), że tak to bóle związane z ciążą, to chcę to czuć, ale kurde tak mnie napieprza prawy jajnik, że nie wiem jak to w nocy będzie. Jak znów pół nieprzespanej to słaboo.
Może wybierz się na jakiś SOR?

Za mocno Cię boli ... Dziewczyny mają rację może coś się dzieje .. ja tak miałam jak mi torbiel pękła :(

reklama
Za mocno Cię boli ... Dziewczyny mają rację może coś się dzieje .. ja tak miałam jak mi torbiel pękła :(
Ale to nie jest ból ciągły, tylko takie uderzenia jakby. Tak cały czas to tylko piecze i tak tępo kluje, co jest znośne w sumie. Chociaż no no spa na pewno by pomogła. Piersi też mnie pieką jakbym miała poparzoną od słońca skórę. Ech te hormony to nas wszystjie w końcu wykończą!

wracam na szczęście już do domu, więc planuję prysznic,herbatkę i koc. Na pewno pomoże. Jeszcze tylko zakupy trzeba zrobić po drodze 😂

Do góry