Kokosowe_sny
Fanka BB :)
Coś przebija!!!! ile dni po owu albo ile dni przed okresem?
Okres powinien być teraz, tzn w poniedziałek 2 marca albo we wtorek 3.03
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś przebija!!!! ile dni po owu albo ile dni przed okresem?
Moje Igg odnośnie różyczki wyszło 500
Widać podsylam zdjęcie mojego z dniu spodziewanego okresu.Dziewczyny, widać coś? Czy tylko mi się wydaje? Test robiony dzisiaj po 15,jutro rano powtórzę Zobacz załącznik 1087728
Dziewczyny, widać coś? Czy tylko mi się wydaje? Test robiony dzisiaj po 15,jutro rano powtórzę Zobacz załącznik 1087728
Oo super . Miałaś jakieś objawy ?Hej dziewczyny, wpadłam się przywitać a jednoczeście pożegnać, wczoraj beta 70, jutro robię powtórkę trochę mnie tu nie było, ale 3mam kciuki za Was i powodzonka :*
Widac ! Ile Ci sie @ spoznia ?
Oj to sprawdź betę Super!!!! emocje ogromneOkres powinien być teraz, tzn w poniedziałek 2 marca albo we wtorek 3.03
WidaćDziewczyny, widać coś? Czy tylko mi się wydaje? Test robiony dzisiaj po 15,jutro rano powtórzę Zobacz załącznik 1087728