Taaaaak, genialne inne filmy też mają niezłeA to dla wszytskich mamusiek słyszałyście?
reklama
O hejka, co u Ciebie?
Taaaaak, genialne [emoji1] inne filmy też mają niezłe [emoji6]
Cześć dziewczyny! Ja również gratuluje wszystkim II kreseczek! Az uciecha dla oczu widząc i czytając . Mam nadzieje ze wszystkie niedługo będziemy w wątkach jako przyszłe mamusie już się wypowiadać . U mnie 4 dni do @. Jedyne co to ciągniecie podbrzusza i typowe objawy jak na @, wiec zobaczymy- choć nie łudzę się ze udało się w tym cyklu. Zastanawia mnie tylko czy objaw implantacji- tj plamienie jest zawsze? Jakoś nie mogę dobrnąć do tej informacji.. Czy tak bezobjawowo i plamienia tez możliwe? Staramy się o pierwszego dzidziusia a jakoś nie wierze do końca internetom.. wiadomo działa to różnie, jak było u Was kobitki?
Rzadko kto miewa plamienie implantacyjne
Cześć dziewczyny! Ja również gratuluje wszystkim II kreseczek! Az uciecha dla oczu widząc i czytając [emoji16]. Mam nadzieje ze wszystkie niedługo będziemy w wątkach jako przyszłe mamusie już się wypowiadać [emoji16]. U mnie 4 dni do @. Jedyne co to ciągniecie podbrzusza i typowe objawy jak na @, wiec zobaczymy- choć nie łudzę się ze udało się w tym cyklu. Zastanawia mnie tylko czy objaw implantacji- tj plamienie jest zawsze? Jakoś nie mogę dobrnąć do tej informacji.. Czy tak bezobjawowo i plamienia tez możliwe? Staramy się o pierwszego dzidziusia a jakoś nie wierze do końca internetom.. wiadomo działa to różnie, jak było u Was kobitki?[emoji848][emoji848][emoji848][emoji16][emoji2955]
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Kolejny dzień starań stracony - dziecko mi die rozchorowało przed chwila z opieki nocnej wróciliśmy. I jak tu dziecko zrobić ...
HappyBabyMama
Cześć dziewczyny! Ja również gratuluje wszystkim II kreseczek! Az uciecha dla oczu widząc i czytając [emoji16]. Mam nadzieje ze wszystkie niedługo będziemy w wątkach jako przyszłe mamusie już się wypowiadać [emoji16]. U mnie 4 dni do @. Jedyne co to ciągniecie podbrzusza i typowe objawy jak na @, wiec zobaczymy- choć nie łudzę się ze udało się w tym cyklu. Zastanawia mnie tylko czy objaw implantacji- tj plamienie jest zawsze? Jakoś nie mogę dobrnąć do tej informacji.. Czy tak bezobjawowo i plamienia tez możliwe? Staramy się o pierwszego dzidziusia a jakoś nie wierze do końca internetom.. wiadomo działa to różnie, jak było u Was kobitki?[emoji848][emoji848][emoji848][emoji16]
Objaw implantacji mało która ma
No właśnie słyszałam różne opinie, dlatego dopytuje. Bo wśród znajomych większość twierdziła, ze bylo. Stad tez zastanawiało mnie czy fsktycznie czy nie, no przecież nikomu nie zajrzę tam i nie sprawdzęRzadko kto miewa plamienie implantacyjne
Qwertyy77
Wiecie co, że znajomymi to jest przewalone. Nawet z rodzina. Moja bratowa do tej pory mówi że udało się jej za pierwszym razem, a ja wiem ze starali się ponad rok! Znajomi udają że nie chcą mieć dzieci a ja wiem ze nie mogą.. Przykre jest to że ludzie często robią z tego tabu, bo przez to kazdej kolejnej staraczke jest ciężej wierząc w to ze każdemu wokół się udaje. A z drugiej strony sama nie lubie się "chwalić" faktem zeod roku się staramy i też kapa Zdzicha..
Mi znajoma mówiła że raz jej facet chciał bez gumy i nagle ciąża, potem zmieniła zdanie że kilka razy i jeszcze zaobserwowała śluz płodny a potem jeszcze się okazało że 3 miesiące się nie zabezpieczali także super ściemy.
Wiecie co, że znajomymi to jest przewalone. Nawet z rodzina. Moja bratowa do tej pory mówi że udało się jej za pierwszym razem, a ja wiem ze starali się ponad rok! Znajomi udają że nie chcą mieć dzieci a ja wiem ze nie mogą.. Przykre jest to że ludzie często robią z tego tabu, bo przez to kazdej kolejnej staraczke jest ciężej wierząc w to ze każdemu wokół się udaje. A z drugiej strony sama nie lubie się "chwalić" faktem zeod roku się staramy i też kapa Zdzicha..
reklama
Mikstura
Wiem o czym mówisz. Jeszcze gorzej jak ktoś wie, że się starasz, a Ci dowali. Ja jak się pożaliłam koleżance, że długo się staramy, to mi powiedziała, że ona tam nie wie, bo ona zachodzi w ciążę jak tylko mąż na nią spojrzy.. po pierwsze była to nieprawda, bo starała się ponad rok, a po drugie, w czym to ma mi pomóc? Taki tekst?