reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziękuję Wam wszystkim za te słowa wsparcia[emoji170] wierzę w to że będzie dobrze całym serduchem. Jak słyszę od wszystkich że on umrze to nerwy mnie biorą na nich że nie mają wiary w cuda a przecież one się zdarzają!!! Dziękuję, jeszcze raz dziękuję [emoji172][emoji173]️[emoji170]

Powiem Ci tak. Mój ojciec miał wypadek motocyklem. Dwa krwiaki w mózgu. Dwie trepanacje czaszki w ciągu 12 godzin. Lekarze dawali mi 1, dosłownie 1 % szans na przeżycie. Mama księdza wezwała już. A facet żyje, pracuje, jeździ autem i nikt by teraz nie powiedział, ze coś takiego przeżył.

reklama
dziewczyny to już jakiś żart chyba, nieśmieszny dla mnie. Najpierw rano test wadliwy, nawet kreska kontrolna się nie pojawiła a teraz diagnostyka ma awarię :( i wyników nie zobaczę na razie :(

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    164,2 KB · Wyświetleń: 93
Pytanie do dziewczyn w ciąży:
Kiedy idziecie na zwolnienie? Pracujecie ile możecie i dopiero? Czy od razu po potwierdzeniu u gina?
Dziś o ciąży się dowiedziałam jest zagrożona dało mi to do myślenia bo mam ciążę plus dodatek dwa polipy . Dziś napisałam ze nogę skrecilam i mnie nie będzie minimum 6 tyg . Ze przepraszam ale noga jest dla mnie najważniejsza bo bez niej nie da się żyć . Co ma być to będzie noga oczywiście na swoim miejscu

Uwielbiam czytać to co piszesz. Zawsze jest takie wyważone i przemyślane. Skarbnica wiedzy ❤😍
Dziekuje kochana ❤ ❤ ❤ moze zmadrzalam troche jak odstawilam alkohol haha 😀😀😀 swoja droga... ale bym sobie winka takiego swojskiego wypila :D
[/QUOTE]
A ja sie czuje ajak na rollercoasterze ale to chyba duphaston 😄

Dziś o ciąży się dowiedziałam jest zagrożona dało mi to do myślenia bo mam ciążę plus dodatek dwa polipy . Dziś napisałam ze nogę skrecilam i mnie nie będzie minimum 6 tyg . Ze przepraszam ale noga jest dla mnie najważniejsza bo bez niej nie da się żyć . Co ma być to będzie noga oczywiście na swoim miejscu
Tak oczywiście, życzę zdrowia dla Was 😘

reklama
Dziekuje kochana [emoji173] [emoji173] [emoji173] moze zmadrzalam troche jak odstawilam alkohol haha [emoji3][emoji3][emoji3] swoja droga... ale bym sobie winka takiego swojskiego wypila :D
Wiola jedyny plus w stanie nas "niebrzemiennych jeszcze" albo tych "olmąst w ciąży, ale jeszcze przed owu" to to że się po ludzku wina możemy napić. Ja zaczynam mój mały piątek dzis [emoji854][emoji6]
[/QUOTE]
kochana ja zazwyczaj male piatki to od srody miewalam hehe. moj na mnie mowil zawsze ze jestem ochlajtuskiem :D coz, ja to traktowalam jak komplement, w ogole nie zaglebiajac sie w myslenie nad tym hehe. a tak na powaznie, wypilabym winka, wlasnie nasze sie konczy robic...

Do góry