reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kochana ja też miałam różowe plamienia będąc w początkach ciąży. Masz wizytę tak? To skonsultuj te plamienia może Ci dadzą jakieś leki a może wszystko gra i to normalne :)

NIe obawiaj się cp ona nie rośnie do takich poziomów ;) u mnie się zatrzymała beta na 400 ;) a był już 2 mc

Będzie dobrze Gabi 👌👌 Maluszek szuka sobie miejsca o.

Przepiękne kreseczki!

Gratuluje! ;)

Pudło! U mnie dopiero @ się rozwija pojawi się w ciągu 3 dni także będę tuż za Tobą ;) ale mam krótkie cykle to może się wyrówna 😂 😂

Kurcze... Kiepsko :( Znam ten ból jak się patrzy na taki wynik...

Trzymaj się! Powalczymy razem w kolejnym cyklu!!
Jasne, że powalczymy! Nie ma innej opcji😉
Właśnie siedzę u gina i czekam na wizytę.
Trochę się denerwuje, bo nie wiem, co wymyśli

Beta 26
Poszlam jednak zrobic

Tak czułam, że nie wytrzymasz :)

Ekstra dziewczyny!! Super betki oby tak dalej :)

I oby mój okres tego nie zepsół. Ostatnio jak startowałam to tylko widziałam bladochy u was - 😂 😂

Jasne, że powalczymy! Nie ma innej opcji😉
Właśnie siedzę u gina i czekam na wizytę.
Trochę się denerwuje, bo nie wiem, co wymyśli

Daj znać co na wizycie było ;)

reklama
Nie bede sprawdzac testem bo kreski moga byc rozne. Tylko stres niepotrzebny.

Kiedys zaczynalam od 6, 7 w dniu @ czy dwa dni przed.
Teraz 26 to chyba dużo lepszy wynik..
No nie rób testów w domu bez sensu. Mi przy becie ponad 300 na teście od 25 wyszła blada. Bez sensu. To żaden wyznacznik. Nie ma co

Do góry