reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A u mnie będzie Lena albo Zosia ❤️ a chłopiec Janek albo Antos 😃 choc ja jakoś czuję że będzie kolejna dziewczynka. Ważne oczywiście by było całe i zdrowe ale jak już bym miała mieć wybór to dziewczynka zdecydowanie. Jestem zbyt leniwa i flegmatyczna na chłopca. Ja lubię jakieś tam wycinanki, wyklejanki, nawlekwnie koralików bla bla bla a znajomi z synami mówią, że to raczej u chłopców nie przejdzie i z tego co obserwuję to mają większe zapotrzebowanie na ruch 😂 choć to też pewnie zależy od temperamentu itd dziecka a nie od płci.
Zosia bardzo ładnie. Też chcieliśmy Zosię, ale teraz jak już coś idziemy do przodu, to nie czuję żeby to miała być Zosia 🤷🏼‍♀️

Pudło! U mnie dopiero @ się rozwija pojawi się w ciągu 3 dni także będę tuż za Tobą ;) ale mam krótkie cykle to może się wyrówna 😂 😂

Kurcze... Kiepsko :( Znam ten ból jak się patrzy na taki wynik...

Trzymaj się! Powalczymy razem w kolejnym cyklu!!

Ty kochana walczysz jeszcze w tym!

Dostałam wyniki beta i HCG :)

Załączniki

• Screenshot_2020-02-13-15-39-17-660_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-02-13-15-39-17-660_com.android.chrome.jpg
    109,9 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Dziewczyny zrobiłam raz jeszcze 😂 bo mam lekkie plamienia wiec i tak pojechałam sprawdzić progesteron a zawsze jestem trochę mniej zatroskana :)

Wtorek - 2,38
Środa - 6,13
Czwartek - 17

:)

Załączniki

• ED0CBBE4-36A8-4B3B-8C6E-290094DE45A1.jpeg
    ED0CBBE4-36A8-4B3B-8C6E-290094DE45A1.jpeg
    59,7 KB · Wyświetleń: 83
Do góry