kasiaa91
Fanka BB :)
To u mnie zamówiona dziewczynkaPowodzenia [emoji846][emoji846]
A u nas z kolei sprawdził się chiński kalendarz płci [emoji846]
Zobacz załącznik 1079905
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie zamówiona dziewczynkaPowodzenia [emoji846][emoji846]
A u nas z kolei sprawdził się chiński kalendarz płci [emoji846]
Zobacz załącznik 1079905
Zosia bardzo ładnie. Też chcieliśmy Zosię, ale teraz jak już coś idziemy do przodu, to nie czuję żeby to miała być ZosiaA u mnie będzie Lena albo Zosia a chłopiec Janek albo Antos choc ja jakoś czuję że będzie kolejna dziewczynka. Ważne oczywiście by było całe i zdrowe ale jak już bym miała mieć wybór to dziewczynka zdecydowanie. Jestem zbyt leniwa i flegmatyczna na chłopca. Ja lubię jakieś tam wycinanki, wyklejanki, nawlekwnie koralików bla bla bla a znajomi z synami mówią, że to raczej u chłopców nie przejdzie i z tego co obserwuję to mają większe zapotrzebowanie na ruch choć to też pewnie zależy od temperamentu itd dziecka a nie od płci.
Pudło! U mnie dopiero @ się rozwija pojawi się w ciągu 3 dni także będę tuż za Tobą ale mam krótkie cykle to może się wyrówna
Kurcze... Kiepsko Znam ten ból jak się patrzy na taki wynik...
Trzymaj się! Powalczymy razem w kolejnym cyklu!!
A swoje imię lubisz?
Ty kochana walczysz jeszcze w tym!
Dostałam wyniki beta i HCG
Super! Gratulacje!Dostałam wyniki beta i HCG
Aaaa rozumiem. No tak.Nie walcze kochana, bo idzie z niedrożnego jajowodu, więc 0 seksów