ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Mam cos z oczami chyba......
O rany Julek... tak wcześnie ? [emoji15][emoji15][emoji16][emoji16][emoji16][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Js nie zdazylam miec dreszczyku bo od razu druga wylazla
Nie DOZ
Nie no na ja dzis dopiero 19 dc jutro bedzie 20 wiec duuuzo za wczesnie jestem jakis 7/8 dpo.. a nie czuje zeby mialo wyjscNie czekaj do jutra
kochana z Toba to my tak jakby mowilysmy wszystkie haha, czekajac na jego reakcje jak na zakonczenie dobrego filmu akcji
Nie no na ja dzis dopiero 19 dc jutro bedzie 20 wiec duuuzo za wczesnie jestem jakis 7/8 dpo.. a nie czuje zeby mialo wyjsc
Bede bardzo głupia jak zrobie teraz test?
Moja najlepsza przyjaciółka, która rodziła miesiąc po mnie też ma takie złote dziecko. Jak się urodziła to jadła i spala a jak nie spała to sobie leżała i nic jej do szczęścia nie było potrzebne do teraz tak ma, że non stop ma banana na twarzyMoja przyjaciółka ma złote dziecko. Śpi, je i sie cieszy. I tak już 3 miesiące. Przez pierwsze 3 mce życia nie uronił ani jednej łezki. Nie płakał. Bardzo kochany synuś. Za to jej pierwsza córka nieodkladalna. Do wózka nie, do samochodu nie... Szła na spacer, po 15 min na syrenie do domu Hehe [emoji6] do dziś córka ma ogień w d... [emoji57]