katherinnn
Fanka BB :)
Jest kreska!!!!Mam cos z oczami chyba......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest kreska!!!!Mam cos z oczami chyba......
@Smerfetka94 jak mówi, że jest w ciąży to nie ma uja we wsi i jest [emoji1787][emoji3531]
Ta wyszła Ci zdecydowanie wyraźniejsza niż tamte cienie z poprzedniego cyklu [emoji846]Mam drugi.chce zostawic na rano
Nie DOZTo są jakieś szczęśliwe testy ostatnio tez takie kupie na przyszłość. To chyba te DOZ?
Jestem w szoku. Zrobiłam z braku cierpliwości,chcialam zostawić na rano.Ta wyszła Ci zdecydowanie wyraźniejsza niż tamte cienie z poprzedniego cyklu [emoji846]
Super
Ależ masz intuicję dziewczyno!
Super! Az sie zaczelam zastanawiac czy sama jutro rano nie zrobic ale chce byc twardaMam cos z oczami chyba......
Hahahah dobre@Smerfetka94 jak mówi, że jest w ciąży to nie ma uja we wsi i jest [emoji1787][emoji3531]
Nie czekaj do jutraSuper! Az sie zaczelam zastanawiac czy sama jutro rano nie zrobic ale chce byc twarda
Super! Az sie zaczelam zastanawiac czy sama jutro rano nie zrobic [emoji23][emoji23][emoji85] ale chce byc twarda
Js nie zdazylam miec dreszczyku bo od razu druga wylazlaA w sumie po co być twardym [emoji14] zawsze jakiś dreszczyk emocji jest