reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej u mnie dziś 32dc teoretycznie termin @ na dziś póki co nie przyszła i jutro powtarzam bete czy urosła od poniedziałku (wynosila 65) Byłam teraz u lekarza na NFZ z dyskomfortem w okolicy prawego jajnika i kłuciem bo mi to spokoju nie daje wyszło, ze delikatnie powiększony także wiem tyle co nic w zasadzie.

reklama
Hej u mnie dziś 32dc teoretycznie termin @ na dziś póki co nie przyszła i jutro powtarzam bete czy urosła od poniedziałku (wynosila 65) Byłam teraz u lekarza na NFZ z dyskomfortem w okolicy prawego jajnika i kłuciem bo mi to spokoju nie daje wyszło, ze delikatnie powiększony także wiem tyle co nic w zasadzie.

Mnie jajnik też bardzo boli...

Mam wynik!!! 13.18 -tylko strasznie maly :/ a moze to jest ok? Jestem 5 dni przed okresem, w 1szej ciazy juz mialam ponad 100 na tym etapie troche sie zaniepokoilam :/
kochana w kazdej ciazy wartosc bedzie inna, do tego niewazna jest sama wartosc a jej % przyrost. 5 dni przed okresem to powiem, ze wynik wrecz imponujacy, ja 2 dni po terminie @ mialam 36,5. takze spokojnie, nie stresuj sie niepotrzebnie, wiekszosci kobiet 5 dni przed @ nie wyjdzie nic kompletnie :)

Mam wynik!!! 13.18 -tylko strasznie maly :/ a moze to jest ok? Jestem 5 dni przed okresem, w 1szej ciazy juz mialam ponad 100 na tym etapie troche sie zaniepokoilam :/

To pierwsza beta?
Jest ok!
Ja wczoraj w 11 dpo i 5 dni przed okresem miałam 2,38, w piątek <0,1 zagnieżdżenie było pewnie w sobotę- niedziele i stad taki wynik :)

Ja od sierpnia brałam ovarin, teraz zamówiłam myofolic na 3 miesiące, zawartość ta sama a cena o wiele nizsza [emoji6]
Zamóei

Zamówie 5 na spróbowanie [emoji3526] w tym cyklu będę wszystkiego próbować bo musi się udać ! Szkoda tylko że nigdzie u mnie w aptekach inofemu nie było więc kontynuuje ovarin

reklama
Do góry