Hej u mnie dziś 32dc teoretycznie termin @ na dziś póki co nie przyszła i jutro powtarzam bete czy urosła od poniedziałku (wynosila 65) Byłam teraz u lekarza na NFZ z dyskomfortem w okolicy prawego jajnika i kłuciem bo mi to spokoju nie daje wyszło, ze delikatnie powiększony także wiem tyle co nic w zasadzie.
reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
Też. Ale dostałam już morfologię wiec może niedługoNie mam!! Skandal :/ Ty tez nie?
kasiaa91
Hej u mnie dziś 32dc teoretycznie termin @ na dziś póki co nie przyszła i jutro powtarzam bete czy urosła od poniedziałku (wynosila 65) Byłam teraz u lekarza na NFZ z dyskomfortem w okolicy prawego jajnika i kłuciem bo mi to spokoju nie daje wyszło, ze delikatnie powiększony także wiem tyle co nic w zasadzie.
Mnie jajnik też bardzo boli...
ForgetMeeNot
Mam wynik!!! 13.18 -tylko strasznie maly :/ a moze to jest ok? Jestem 5 dni przed okresem, w 1szej ciazy juz mialam ponad 100 na tym etapie troche sie zaniepokoilam :/
Spokojnie. Implantacja mogła być później [emoji846]
Ja tam gratuluje [emoji7]
wiola0904
kochana w kazdej ciazy wartosc bedzie inna, do tego niewazna jest sama wartosc a jej % przyrost. 5 dni przed okresem to powiem, ze wynik wrecz imponujacy, ja 2 dni po terminie @ mialam 36,5. takze spokojnie, nie stresuj sie niepotrzebnie, wiekszosci kobiet 5 dni przed @ nie wyjdzie nic kompletnieMam wynik!!! 13.18 -tylko strasznie maly :/ a moze to jest ok? Jestem 5 dni przed okresem, w 1szej ciazy juz mialam ponad 100 na tym etapie troche sie zaniepokoilam :/
kasiaa91
Mam wynik!!! 13.18 -tylko strasznie maly :/ a moze to jest ok? Jestem 5 dni przed okresem, w 1szej ciazy juz mialam ponad 100 na tym etapie troche sie zaniepokoilam :/
To pierwsza beta?
Jest ok!
Ja wczoraj w 11 dpo i 5 dni przed okresem miałam 2,38, w piątek <0,1 zagnieżdżenie było pewnie w sobotę- niedziele i stad taki wynik
locala
Ja od sierpnia brałam ovarin, teraz zamówiłam myofolic na 3 miesiące, zawartość ta sama a cena o wiele nizsza [emoji6]
Zamóei
Zamówie 5 na spróbowanie [emoji3526] w tym cyklu będę wszystkiego próbować bo musi się udać ! Szkoda tylko że nigdzie u mnie w aptekach inofemu nie było więc kontynuuje ovarin
locala
Codziennie [emoji41][emoji28]
kieliszek
reklama
wiola0904
ja jednym kieliszkiem nawet watroby nie chcialam sobie wkur**ćCodziennie [emoji41][emoji28]