reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
wlasnie zalezy jak ktory pan podchodzi do tego... nie mowie, ze kazdy czuje presje ale wtedy duzo zalezy od nas i naszego podejscia. ja mojemu dalam popalic i czasem do tej pory zastanawiam sie skad znalazl sile, zeby zniesc kazda moja lze, kazdy zal i oskarzenie w jego strone... na szczescie sama widzialam co sie ze mna dzieje i ogarnelam du*e, naczytalam sie poradnikow jak nie popasc w obsesyjne starania i po prostu zaczelam sie cieszyc seksem. On do tej pory mowi, ze nasz dzidzius u mnie w brzuszku to powstal tak naturalnie, bez presji, bez wymuszania seksu... to prawda o tyle, ze nauczylismy sie brac radosc z seksu w kazdym dniu cyklu... druga strona medalu to ze ja wiedzialam, ze mam owu ale to moja slodka tajemnica :)
A ja zazdroszczę że umiecie się odciąć od robienia dziecka.
Ale u nas to trochę inaczej wygląda, może dlatego, że jeszcze dość krótko. Nas to że się staramy o drugiego dzidziusia bardzo zbliżyło, nie na zasadzie - ej stary cho do łóżka bo owu mi się zbliża! [emoji23]

Tylko seks przy owu jest bardziej czuły, nie wiem jak to nazwać. Jakby zbliża nas myśl że robimy to żeby powiększyć nasza rodzinę [emoji846] później dłużej się przytulamy. Oczywiście ja mam nogi na ścianie [emoji23][emoji6]
A W potrafi mówić po do brzucha i kibicować chłopakom [emoji6]. Jakoś tak czułej, bliżej, inaczej [emoji846]

Dziewczyny taki wynik LH w 3dc. Co on oznacza?
1581062778132.jpeg

reklama
Do góry