27dc wiem wiem miałam nie testować widzicie coś??
Wydaje mi się że coś jest do powtorki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
27dc wiem wiem miałam nie testować widzicie coś??
A no jest bardziej widoczna na żywo bo telefonem ciężko złapać takiego duchaWydaje mi się że coś jest do powtorki
Oby bo i tak nie moge testowac wczesniej niz dzien @ chyba ze zaryzykuje i bede caly miesiac pozniej nie wychodzic z kuchni oczywiscie jesi @ nie zawita wczesniejOby Ci szybko zleciało
Jakos i mnie dalas nadzieje! Bo tez nie mialam az tak ciemnejU mnie wcale nie było tak samo ciemnej lub ciemniejszej niż testowa (była wręcz trochę jaśniejsza), a w ciąży jestem, więc nie każda z nas złapie w cyklu ten "szczyt" hormonu, a owulacja jest, także do działania
Ja cos tam widze )27dc wiem wiem miałam nie testować widzicie coś??
Miałam identyczna następny dzień krechaA no jest bardziej widoczna na żywo bo telefonem ciężko złapać takiego ducha
Ja nie Ale to na każdym sprzęcie inaczej widać takie cienie27dc wiem wiem miałam nie testować widzicie coś??
A ja zazdroszczę że umiecie się odciąć od robienia dziecka.wlasnie zalezy jak ktory pan podchodzi do tego... nie mowie, ze kazdy czuje presje ale wtedy duzo zalezy od nas i naszego podejscia. ja mojemu dalam popalic i czasem do tej pory zastanawiam sie skad znalazl sile, zeby zniesc kazda moja lze, kazdy zal i oskarzenie w jego strone... na szczescie sama widzialam co sie ze mna dzieje i ogarnelam du*e, naczytalam sie poradnikow jak nie popasc w obsesyjne starania i po prostu zaczelam sie cieszyc seksem. On do tej pory mowi, ze nasz dzidzius u mnie w brzuszku to powstal tak naturalnie, bez presji, bez wymuszania seksu... to prawda o tyle, ze nauczylismy sie brac radosc z seksu w kazdym dniu cyklu... druga strona medalu to ze ja wiedzialam, ze mam owu ale to moja slodka tajemnica
Zrobię betę j progresteron żeby było jasne czy to wadliwy test czy cos się dzieje.Miałam identyczna następny dzień krecha