reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A możliwe,, ze testy będą nagatywna a owulacja jednak będzie?
Zastawiam się jak to jest z temperaturą? Czy w cyklu bezowulacyjnym jest skok temperatury?
Poczytaj sobie koniecznie materiały z kursów NPR. Tam jest wszystko ładnie opisane. Ta temp. to u każdej kobiety inna, ale w cyklu bez owu nie powinno być skoku, bo nie ma też skoku progeteronu teoretycznie. Poprawcie mnie, jeśli się mylę!
Co do testów to mogą być negatywne, a owu będzie, jeśli masz rozwodniony mocz, źle go robisz (w złe dni lub o złej porze). Albo może być pozytywny a owu nie będzie bo nie pęknie pęcherzyk... Także szyjka i śluz są dla mnie pewniejsze!

Cześć Dziewczyny. Oj oj ...zas nie mogę nadążyć za Wami 😂😂😂
Ja dzisiaj musiałam kupić sobie ,,biustonosz:" bo się zrobił okrutnie ciasny... Ale przepraszam ,ze zadam głupie pytanie ... czy takie bardzo widoczne żyłki na sutkach to normalne?? Nigdy nie miałam takich... na piersiach owszem... woem zadaje głupie pytania ... nadal mam nadzieję ...ze się udało...
Mi się zaczęły robić żyłki na sutkach też 😊

Na pewno Wszystko jest w porządku. Leż Kochana i odpoczywaj[emoji8]
A ja dziewczynki leze. Brzuch mnie boli kłuję tak mega mocno. Już mam najgorsze myśli. No nic leze i czekam. Jutro powtórka bety z samego rana... Nie że się stresuje ale do bólu brzucha bylam jakoś bardziej pozytywnie nastawiona [emoji24]

A ja dziewczynki leze. Brzuch mnie boli kłuję tak mega mocno. Już mam najgorsze myśli. No nic leze i czekam. Jutro powtórka bety z samego rana... Nie że się stresuje ale do bólu brzucha bylam jakoś bardziej pozytywnie nastawiona 😭
spokojnie!!! poki nie ma plamien to nie ma sie co martwic na zapas. wez nospe. mniejsze zlo samego leku niz stres z powodu bolu, mi tak powiedziala moja ginka jak mialam bole i panikowalam.

reklama
Do góry