Daraa_94
Fanka BB :)
@ForgetMeeNot a robiłaś dziś test owu? Ja zrobię chyba jutro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana prolaktyna znacząco za wysoko! Który dc?Dziewczyby robilam progesteron i prolaktyna
Progesteron < 0.10
Prolaktyna 41.11
Jak myslicie
Poczytaj sobie koniecznie materiały z kursów NPR. Tam jest wszystko ładnie opisane. Ta temp. to u każdej kobiety inna, ale w cyklu bez owu nie powinno być skoku, bo nie ma też skoku progeteronu teoretycznie. Poprawcie mnie, jeśli się mylę!A możliwe,, ze testy będą nagatywna a owulacja jednak będzie?
Zastawiam się jak to jest z temperaturą? Czy w cyklu bezowulacyjnym jest skok temperatury?
Mi się zaczęły robić żyłki na sutkach teżCześć Dziewczyny. Oj oj ...zas nie mogę nadążyć za Wami
Ja dzisiaj musiałam kupić sobie ,,biustonosz:" bo się zrobił okrutnie ciasny... Ale przepraszam ,ze zadam głupie pytanie ... czy takie bardzo widoczne żyłki na sutkach to normalne?? Nigdy nie miałam takich... na piersiach owszem... woem zadaje głupie pytania ... nadal mam nadzieję ...ze się udało...
A ja dziewczynki leze. Brzuch mnie boli kłuję tak mega mocno. Już mam najgorsze myśli. No nic leze i czekam. Jutro powtórka bety z samego rana... Nie że się stresuje ale do bólu brzucha bylam jakoś bardziej pozytywnie nastawiona [emoji24]
Zrobiłam zawijaski z ciasta francuskiego. Miało być na wieczór ale chyba nie wytrzymają...Zobacz załącznik 1076111
spokojnie!!! poki nie ma plamien to nie ma sie co martwic na zapas. wez nospe. mniejsze zlo samego leku niz stres z powodu bolu, mi tak powiedziala moja ginka jak mialam bole i panikowalam.A ja dziewczynki leze. Brzuch mnie boli kłuję tak mega mocno. Już mam najgorsze myśli. No nic leze i czekam. Jutro powtórka bety z samego rana... Nie że się stresuje ale do bólu brzucha bylam jakoś bardziej pozytywnie nastawiona
Tylko ja mam do @ 7 dni...Mi się zaczęły robić żyłki na sutkach też