reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cześć Dziewczyny, odrobinę Was podczytalam i chciałabym coś od siebie wtracić. Nie chcę nikomu robić jakiś złudnych nadzieji. Jednak 31 grudnia (3 dni przed okresem poszłam na bete - wyszła 5.88) w godzinach popołudniowych zrobiłam test ( żółty bobo test) i faktycznie wyszedł cień kreski. Przez następne dni robiłam test z porannego moczu ( testy pink) NIE WYSZŁO KOMPLETNIE NIC. Nawet cień cienia. Jednak w ciąży jestem :) Serduszko bije [emoji3590] I to właśnie ten cień popoludniu, był jak najbardziej prawdziwy. Tego Wam życzę [emoji3059]
Witam się z rana 11dpo z bielą bielszą niż uśmiech Ibisza. Już nie robię więcej testów. Nie zaglądam do nich po czasie.

Tamte fejk linie wprowadziły we mnie nadzieję. Ale jak widać złudna.

Niech mi tu ktos szybko dwie kreski pokaże żebym chociaż u kogoś podglądała [emoji16]

reklama
Dzień dobry.. ja miałam wczoraj betę 230, a chiński sikaniec wygląda dopiero dziś tak ☺️ Więc jak widać te chińskie paski nie są zbyt czule..

Załączniki

• Screenshot_2020-01-29-07-31-17-022_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2020-01-29-07-31-17-022_com.miui.gallery.png
    494,7 KB · Wyświetleń: 136
Ja dzisiaj znowu zrobiłam testy owu, Tym razem aż 3 - jeden zwykły paskowy, jeden clearblue różowy i jeden clearblue fioletowy. Dzisiaj 17 dc. Fioletowy już 7 dzień pokazuje migającą buźkę, różowy puste kółeczko a paskowy pozytyw... już sama nie wiem czy owulacja była czy nie...Zobacz załącznik 1073752
Jeśli masz siłę, to ja bym jeszcze działała w temacie...

No to tylko beta lub jeszcze poczekanie z dwa dni wyjaśni sytuację.. Widzę, że pisałaś to bardzo wcześnie, więc może przy tym małym stężeniu nie wykryło, jeśli dużo piłaś na noc ✊✊✊
Przed pójściem spać zrobiłam test z wyraźną jasną kreską więc naprawdę nic nie rozumiem już :(

reklama
Do góry