reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

No właśnie Paulinko ja znowu nie mogę tego otworzyć. Czekaj wrzucę na innej przeglądarce! Zamówiłam ten ochraniacz.

reklama
Haha Paulinko! Ale fajna Majeczka jest!!!!!!!! Spryciula! A wiesz, że Martynka też uwielbia włazić na co się da??? Ale ona nie potrafi tak sprawnie zejść jak Maja :-)

Paulinko utknęłam z katalogiem....oj zły ten katalog zły........:-p:-p:-p:-p:-p

Uciekam do łóżka!!!!! BUZIAKI DLA WSZYSTKICH! Mogę iść spać spokojnie :-):-):-):-)

pierwsza pobudka z płaczem i uspokojenie bez cyca zaliczone!
Postanowiłam iśc za ciosem i się odcycować na noc po tych dwóch nocach wymiotowania gdzie się okazało że Młoda średnio się awanturuje i nawet zasypia... zobaczymy co dalej...

Popracowałam i idę spać bo już mam dość...

Paulinko Majeczka cudna:)))))
ten ochraniacz musze zapamiętać...

Pok strasznie miło się czyta to co piszesz:) Bo ja okropnie ciekawa jestem jak tam wam się wspólnie poznaje:) A krztuszenie straszne jest ale dzieć się wkońcu uczy i będzie ok:)

Miałam coś jeszcze o angażowaniu małża w opiekę nad Młodą ale nei pamiętam co... mój ogólnie z tych pomagających ale czasem mam takie dni żebym mu krzywdę zrobiła... I też jak u Kotka czasem proponuje coś (np żebym sobie pospała rano a on zabierze Wiki) chociaż wie że Młoda się nie odklei ode mnie albo i tak mnei budzi bo koopa i on nie przebierze...

Idę spać. Do jutra...

aaa Rureczka ja sprawdzę w sobotę ok? te rozmiary kombinezonu, bom je gdzieś upchneła przy sprzątaniu i musze głębiej poszukać...

Dobrej nocy:)

haloooooooooooooooo jest tu ktoś czy sama mam pić kawę????

Pierwsza prawie bezcycowa noc zaliczona:)) O 3 sie panna zbuntowała i do 4 nie mogła usnąć, skończyło się krzykiem że jest głodna... dostała kanapkę (muszę jeszcze popracować nad tym co zrobić z jej porannym głodem) i trochę cyca, po czym odwróciła się tyłem i poszła spać:))

Miłego dnia:)

reklama
Do góry