reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Kotku pociesze Cię, bo te kupy są tak wielkie i śmierdzące, że nie ma szans żeby je ignorować i coraz częściej się wydostają z pieluchy :/:/:/

rureczko ale u nas jak jest z 5 w ciagu dnia to z 2 tez sa na potege i wychodza... a potem cale dziecko do przebrania

Frnio wlasnie zjadl pol banana i wola wiecej:szok:

kocie wspolczuje marudy. oby szybko sie uspokoila i wrocila do normy a moze poprawila:sorry:

Wiolu kochana! dzieki za troske! Mama mi tu nie pozwoli za bardzo poszalec. Powaznie zaczynam sie nudzic. Poczytalabym ksiazke, poogladala film ale mama miedzy praniem, prasowaniem, gotowaniem, przestawianiem mebli - pracuje, co oznacza, ze glosno rozmawia przez tel i skajpa. eh

tak sie zastanawiam co to kurcze za cholera, ze te skurcze mam tylko wieczorami. teraz za to od godziny mam przedziwny bol pod prawym zebrem. a moze juz sie doszukuje z nudow wszystkiego?

i tak sie zastanawiam, ze zizi dawno u nas nie bylo!

moniu - rozumiem!

poczku ciesze sie bardzo ze nic nie robisz:-p:-D
a co do skurczykow no to tak juz jest na finiszu..Pamietasz mnie z Franiem 2 tyg przed porodem bolesne przepowiadacze meczyly?tez najwiecej w nocy i wieczorami.

powiem wam, ze jak sie w nocy te skurcze zrobily bardziej bolesne i przez godzine rowno co 10 minut, to mialam na buzi arbuza wielkiego. Mnie ta koncowka w ogole nie meczy ale tak bym juz ja chciala miec przy sobie (mimo calego strachu o to "jak to kurka bedzie?!").

gdzie kot pojechal?

reklama
Do góry