reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Made chciałam wejść i nie mogłam drzwi wejściowych otworzyć - akurat przechodziła jakaś pani i mi otworzyła. Mówię grzecznie, że chciałabym się spotkać z panią dyrektor. Zapytała w jakiej sprawie. Tak jakby to ona była tą panią dyrektor. Akurat jadła drożdżówkę. No ale skąd miała wiedzieć, że ktoś przyjdzie. Więc powiedziałam jej wszystko, co sobie przygotowałam. Odpowiedź dostałam taką jak myślałam. I jak wyszłam to wtedy mnie tknęło czy to była pani dyrektor. No ale w sumie teraz to już bez znaczenia.

reklama
Wiesz co? Jestem oburzona zachowaniem tej pani, i nie ma znaczenie kim ona sobie była.....bardzo to niegrzeczne z jej strony.
Nie wiem co Ci Kochana napisać....bo wiem jak bardzo Ci zależało na tym przedszkolu :(( Przykre to, że rozwój dzieci jest hamowany przez taki chory system.

Ostatnia edycja:
Ach kochana Made już tak się nie załamię jak ostatnio, ale jednak żal. W każdym razie do października wstrzymuję się z decyzją co dalej....bo jeszcze mnie tam we wrześniu zobaczą! Będę upierdliwą i namolną babą!

Lilu - i bardzo dobrze :))) Zatruwaj im tak życie jak oni zatruwają Tobie ;-)
Do nas wchodzą w piątek....ale to dopiero na pomiar, bo se znaleźliśmy jeszcze taniej :cool: a oni chcom mieć swój pomiar

No proszę to super, że jeszcze taniej macie! Kurcze łeb w łeb idziemy jakbyśmy się zgadały :-p Wciąż mnie to mocno cieszy :-p:-p:-p:-p

Ja nie wiem czy już jutro będzie faktura, ale mam nadzieję.

Mam nadzieję, ze już nic nie wymyślą......zawsze się tego obawiam, człowiek dzwoni po kilkanaście razy, łazi, pyta, a jak przychodzi złożyć dokumenty, to przeważnie czegoś tam jeszcze brakuje :eek:

reklama
Made to się musi udać, bo inaczej jestem utopiona równo!

Zaczynam nawet rozważać możliwość przeznaczenia części środków na przedszkole prywatne:cool:

Do góry