reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Ee nie, aż tak to nie lubiem szokować, już wyrzuciłam te goopoty z głowy :sorry2:

Edytowałam posta, przeczytałam i sama sobie nie wierzę... chyba otworzę jakiś procent z tej okazji... :eek:

Już wstała!!! :-D:-D Czyli wszystko w porządeczku :-p

Aaaaaa hahahaha kuot zapisanych przemysliwan nie edytuje :rofl2: edit byl o Ufoli :-)

Ostatnia edycja:
Hehe Boogie no i co z tym łysym dwa razy starszym od Made i Kocurka razem wziętych???? :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Rozumiem, że na odpowiedź będę musiała trochę poczekać, bo pewnie zajęta jesteś :-p:-p:-p;-);-);-):-):-):-)

Ja dziś rozmawiałam z pewnym seksi głosem i nie była to seks linia....:-p:-p:-p:-p

I Martynka znowu zasnęła w łóżeczku! :szok: Jestem w szczerym szoku, bo nie wierzyłam w takie coś kompletnie! Garba od piłki dostałam! A teraz piłka służy mi do trzymania wygodnie nóg na niej jak tu siedzę i z Wami piszę....Także Made Słoneczko - obawiam się, że zdjęcia na piłce nie będzie :-p:-p:-p:-p Jakoś Ci to wynagrodzę! :-p:-p:-p

Oczywiście łóżeczko wciąż nie ma boku, ja leżę tuż obok i rano mała i tak jest u mnie. Ale przez ostatnie dwie noce TFU TFU TFU karmiłam dwa razy tylko w nocy....Więc idzie się wyspać....TFU TFU TFU!

No nic nie wiem czy popiszę więcej, bo będę zaraz krwawy serial oglądać.

Nie mam neta w sypialni, ani nigdzie, tylko prrzy stoleeeeeeeee buuuuuuuuuuuu buuuhuhu

LILI cu do wnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Buuuuuuuuuuuuu

Chlip!

KUOTEK - dalej zepsuty ten Boris :eek: chyba mu wleję jakiś panadol do dzioba :zawstydzona/y: rence i rence......a jak siem kłócić zaczął :szok: Wykapany Januszek! Jeszcze trochę, a karcer mię czeka :oo2:
A UFOlek jak? Walczy? :sorry2:

Lilu! O! To to! Razem wzięta made z KUOTEM! :-D)))
Szkoda tej piłki, no ale nie samom piłkom człowiek siem raduje :-):-):-) SUPER, że Martynka znowu usnęła.......chwilo trwaj!

reklama
Do góry