reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
hahahaahahahhahahahhahaha :-p MADE wybacz kuotu, ale po MARIAN GATE słowa nabrały tylu znaczeń................:sorry::sorry:

Osz TY!!!!!!!! :szok:

Kręcisz biednem kuotem w te i z powrotem :-D

Ostatnia edycja:
KUOTU, made złośliwa jest - wiem :zawstydzona/y: Ale KUOT przecie powinien wiedzieć, ze to złośliwość czystom sympatiom podyktowana.......niegroźna taka :eek:

Coś Ty!!!!! Gniewne oko kuota gromi Szanownego co chwila :eek::eek::eek: Łon to siem aż kuli..... MAAADE to Ty pojęcia ni masz JAKI kuot jest durnowato poważny w REALU :baffled:

Wyśta dla siebie stworzeni.......

A opowiedz mnie o Twoim Szanownem.....
moooooże......hmmm
:-p

Ostatnia edycja:
Gromi????????? Ja sądziłam, że Szanowny przyzwyczaił KUOTA do specyficznego swego bycia i KUOT oko przymyka :eek:
Bojam sie :oo2:

KUOTU - mój Szanowny to mistrz słowa i ironii :-):-):-) z nim jest jeszcze gorzej niż ze mnom :eek: Tyle, ze łon oczytany bardzo.......made daleko w tyle zostawił przez tom literature pieknom :eek: jakbym ja brzydka była :oo2:

Ostatnia edycja:
Nie-e to kuot już latami naucza Szanownego co to jest należyta powaga życiowa :eek::eek::eek: Na własnym przykładzie :-p

Nie omijaj tematu.... łoni to bardzo podobni som z wyglądu, więc...? Nie zauważymy różnicy prawie wcale :-D
A ja se odetchne......:-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry