reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

EWCIU świetnie sobie radzisz jako na przykład mama :)))))))) Tyle wiem :D

Ooo muszę sprawdzić ile sobie Monia liczy zatem :confused:

Ok. Monia sobie liczy o 6 mniej, niż kuot, nie jest źle! :-p

Ostatnia edycja:
reklama
KOCIE jak już nie umiem piasku poprawnie napisać to znak że trza celebryckiej mi polać:))
tylko kiedy to moje zaśnei wkońcu???
właśnie próbuje psiakowi zmierzyć temperaturę w uchu.....
A co robi Ufolek?? może się pocieszę:))

MADE a czego jeszcze odmawiasz???

witajcie szalone! :-D

a gdzie te o jajcach rozwazania?

ja dzis cisnienie w normie, poki co bez zgagi i bez wymiotow. w nocy sie obudzilam raz, jak zwykle o 4, spocona oblesnie z brzuchem niepewnym ale udalo mi sie w miare szybko uspic niebezpieczenstwo. tylko dlonie wciaz opuchniete ale zakladam, ze to po piewsze upal, a po drugie odwodnienie po wczorajszym dniu.
dzis u nas okropny upal.. okropny! wiec bym tylko spala i lezala... m zrobil pyszne sniadanko (byly jajca!!!), pojechal myc auto a my tu z siostra ogarniamy i chyba wszyscy pojedziemy do jakiegos centrum handlowego spedzic dzien w klimatyzacji, bo inaczej bez szans.

a dzis w Genewie wielki dzien. konczy sie coroczne swieto miasta i, tak jak zawsze, konczy sie godzinnym pokazem fajerwerkow do muzyki. Zeby dac Wam obraz ogromu wydarzenia i tego jak bardzo super sa to fajerwerki napisze tylko, ze w zeszlym roku ten pokaz kosztowal 500 tysiecy frankow (ponad 1,5 mln zlotych). no i mamy problem. pokaz jest na jeziorze i do tej pory mieszkalismy nad jeziorem, wiec wystarczylo wyjsc na ulice i juz. A teraz musielibysmy pojechac do miasta a tam wala dzis tlumy - pol szwajcarii, okoliczna Francja, turysci i pewnie 2h w jedna strone... cos musimy wymyslec, bo moja siostra jest pierwszy raz w czasie tych fajerwerkow a to po prostu TRZEBA zobaczyc. tylko.. m nie wystoi godziny, ja z brzuchem nie chce sie w tlum pchac i kurcze dylemat. Moze w tej klimatyzacji cos wymyslimy.

KOCIE nikt nic nie bedzie usuwac. Ofce sa wieczne :-D

No to muszę siąć na d**ie:-p
Miki się obudził, ale przytuliliśmy się, odłożyłam Go i tuląc się do podusi śpi dalej:tak: także nie będę się krzątać, żeby sobie pospał:tak:

Poczku, wyobrażam sobie jak to musi suuuper wyglądać:tak:
i dobrze, ze lepiej z Tobą;-)

Ostatnia edycja:
Jestem na 316 i nic nie rozumiem! Muszę poczytać wstecz!

Poczku
iść na fajerwerki!!!!! Choć zdaję sobie sprawę, że ciężko może być...Hmmm.....Hmmm....A może można oglądać z jakiegoś ustronnego miejsca gdzie można posiedzieć????

A u nas dziś zimno heheheh!!!!!:-p:-p:-p

315 - kto nie wie co to jest TORT WĘGIERSKI????? Jak to? jak to? jak to???? jak to????????????????

Ewcia a czemu ja Cię nie mam na FB? Pociesz mię dziś i weź mię!

Dziękuję Wam za stronkę 313!!!!! Tak mi ładnie napisałyście! DZIĘKUJĘ!

Ostatnio się po prostu nakotłowało, ale czuję, że już będzie dobrze. Tylko mi się chyba moralniak włączył, że się wczoraj na Weterankach udzieliłam, chociaż mi odradzałyście, po co wtrącałam swoje 3 grosze, no ale już było minęło, nie wróci, a postów swoich usuwać nie będę, ani lipy odwalać też! :-p:-p

Jadę dziś po tapetę do WC - coś mi doradzacie? Nie wiem czy tam taką zwykłą czy jak. Kafelek się nie opłaca, bo za rok robimy rozpierduszkę i całkowity remont łazienki, więc póki co mogłaby być jakaś estetyczna tapeta. Hmm..

reklama
LILU o TEN moralniak mi chodziło właśnie, nie o fb..... :)

Tak jak wielokrotnie pisałam - cenię sobie otwartość :)
I szczerą, wzajemną sympatię :)

Jeśli ktoś ma lub miał coś do kuota, to zaraz wrócę i doczytam, bom się strapiła trochu znowu....
Nikt, tak jak LIL nie potrafi kuota strapić ostatnio :eek::-p

Ostatnia edycja:
Do góry