reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

poczku - jeszcze przyjdzie czas na czuprynę :-)
Zmykam Kochane, bo za chwilę "Ojciec chrzestny III" :sorry2: a tam wiecie kto gra..............................................:-p

ewcia - przekochany ten Twój chłopczyk :-) Jakie On ma łagodne spojrzenie......COŚ CUDOWNEGO!!! I śpi tak pięknie.........:))) Słoneczko maleńkie :*

Ostatnia edycja:
reklama
uf uf uf doczytałam:)
Dobrze że skończyłyście z parówkami, brzoskwiniami i inszymi nieprzyzwoitymi rzeczami bo oplułam monitor ze czy razy supkom chińskom (kolacja moja) i więcej sobei nie życze marnować jedzenia!!!!

Dalczego już nie ma Mańka i Boryska???? Czy u ofców som???? Bo ja też chcę!!!!

EWCIA Mikoś śliczny - ale Ty wiesz:)))

KOCIE jak na moje oko to u Ufoleńki zdecydowanie widać inteligencję i myślenie na prezentowanych czasem fotkach:)))

POCZEK i jak ciśnienie?? dzwoniłaś do ginka???

WIOLA dywan.... hmmm poprostu nie bądź na górze:)) Niech maż sobie skórę poździera tu i ówdzie (mówię o kolanach lub stopach - żeby nei było gupich domysłów!)

MADE krzesełko obejrzałam - super:)) Maniek nieźłe się zapowiada:)) poradzi sobie chłopak w życiu:))
I gratulacje dla Boryska- Zdobywcy Szczebelków:)))

Dobranoc:)

No i pięknie. Człowiek ledwie członki poumywa, ledwie co dziecko do łóżeczka zaniesie, ulula i utula jeszcze, komputer popodłącza w sypialni, bo bateria mu padła... i co? MADE zdradza dla Ala , Ewcia zabiera Mikosia.... ehhhhhhhhh

MONIA dobranoc! :))))))))))))))

Czy na offcach będom zdjęcia nieusuwane?????????????? Czy mi to ktoś poświadczy na piśmie???????? Bo jeśli tak, to uwaga owce - będzie wejście kocura :-p

Monia, ale, ze co? Że parówki i brzoskwinie sa nieprzyzwoite? A co z jajkami?:-D

Kotku, a proszę;-) i ja Ci gwarantuję, ze nie będą usuwane, przynajmniej nasze hahahah

reklama
ewcia - do 22:50 się nigdzie nie ruszam :-) Wstaw CHŁOPCZYKA :sorry2:

poczku - pod względem fabuły, owszem.....ale ja jestem w stanie przymknąć już na wszystko oko, bo tam grają dwaj najprzystojniejsi faceci pod słońcem :))))))))

Ostatnia edycja:
Do góry