reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dzieki made! zastanawialam sie nad iFeel chicco ale nie moge nic o wadze znelzc kurcze. poszukam jeszcze raz. Dzieki!

KUOTEK hahahahahaaaa :-) Maniek to jest do tego pedant straszliwy.....weźmie coś do buzi i jak mu kawałek wystaje, to nie poprawi sobie rączką....nie, nie....bo przecież by sobie ją pobrudził......wiesz co robi? Odgryza to co się nie zmieściło :eek: aż resztek ląduje na podłodze :))))))))) A jak chce pić, to bierze mnie za rękę, prowadzi tam gdzie butelka, a że miejsce butelki najczęściej jest na dole, to mi się każe po niom schylać :-) To jest milczący dyktator :))))

A to mnie nie skusi, Ufola też wszystkożerna :-p

Koleżanki się zbierają... a ja muszę do wanny się udać, jako że UWAGA .............................. OLA śpi :sorry2:

Odczekam jeszcze parę minut dla pewności :)

Witam wieczorową porą:-)

Poczytałam, poczytałam i śmiem twierdzić, że kuleżanki, to tak pozytywnie zakręcone są:rofl2:;-)

Kotku, czytając Twój wpis odnośnie Olci, przypomniał mi się raczkujący Mikołaj:-D ten kilka razy się tak rozpędził, że głową w ścianę stuknął:-D:sorry2:

Made, jaki suuuper Borysek!!! I gratuluję:tak:

i co jeszcze ja się pytam?:-p

A ja dziś skróciłam Mikołajowi Jego tylne loczki i trochę z przodu włoski:tak: tzn. nie ja, koleżanki koleżanka:rofl2:

reklama
Do góry