reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
LIL obiecała mi kawę! Musi tu być! Wcześniej, czy później.. ;-)

A Mai się nie dziwię wcale, przecież na parapecie są zabawki! :-)
Świetnie to wygląda, bardzo praktyczny szeroki parapet :tak:

parapet przydatny;)) dużo rzeczy można na nim poustawiać i co się tu później dziwić że dziecko na stoliku buszuje??;)

ech a Maja ma brzydką skórę na polikach- mimo smarowania kremami- strasznie drapie się po szyi i po pupie- tam wczoraj podrapała się nie wiem nawet kiedy, aż do krwi....chyba trzeba mocno emolientami zaatakować, powietrze kaloryferowe jej nie służy

oglądamy kotki na youtoube a za 5 min. pójdziemy się usypiać, może w międzyczasie Lil wpadnie??;))

Usypiać...? :baffled: Moja dopiero się rozkręca do zabawy :shocked2:

A nawilżacie powietrze?

Lil załatwi pewną sprawę i wpadnie na pewno :tak:

Bo jak nieeeee tooo ......... no nie wiem, ale coś wymyślę:-p

A ciekawe co u MONI... :sorry2:

Ostatnia edycja:
jestem, uśpiłam małą, dorzuciłam warzywa do zupki, odebrałam przesyłkę od pani listonosz, zrobiłam kawusię, złapałam ostatnie kawałki seromakowca i jestem;)))

kurka ale ludziska podbijają sukienkę z kotkiem!!! a jeszcze godzina została!!

co do powietrza, to nawilżamy i ja często wietrzę, albo zostawiam okno na tzw. mikro...więc aż tak duszno i sucho u nas nie jest, ale jak czytałam o azs, to niestety zima to najgorszy czas, latem skóra oddycha i jest mniej problemów, kupiłam też teraz dzieciom mocniejszy emolient do mycia, może to coś pomoże??

Ja sama mam po Oli problemy ze skórą, ręce suche i spękane, że ojeju.. takie skorupki na opuszkach mam i wkurzające to jest :// i nic nie pomaga!

Czy wystawianie aukcji na allegro to bardzo czarna magia jest? Bo chyba będę zmuszona w końcu ;)
Przez 4 m-ce nie będę otrzymywać wypłaty..

mi też się skóra po ciążach zmieniła, też częściej jest suchsza a dłonie to czasem tragedia- polecam nieśmiertelną neutrogenę;)

a aukcje na allegro to łatwizna, klikasz w wystaw, opisujesz wszystkie parametry przedmiotu (jak czegoś braknie istotnego to allegro Cię cofnie), dodajesz zdjęcie, pierwsze za free ale do 50kb, za kolejne są drobne grosze do dopłaty- allegro bierze prowizje za wystawienie- jakiś procent od sumy na którą wystawiasz daną rzecz... potem ustalasz koszty dostawy, na dole strony gdzie wystawiasz masz miejsce na wpisanie większej ilości rzeczy o przedmiocie, klikasz dalej- wyświetla Ci się obraz Twojej aukcji, akceptujesz i voila!!;) w trakcie trwania auckji jak coś Ci się przypomni czy cuś możesz zmieniać jej treść;))

ja właśnie myślę też by się ruszyć z rzeczami, mam kupę rzeczy po Danielku czy Majce....

reklama
Do góry