reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
Oj tak,teścik super.:-) Leć na betkę i koniecznie daj nam znać !!!
Kurczę,zazdroszczę...ale tak pozytywnie oczywiście.;-) Super,wyobrażam sobie twoje szczęście.:*

nawet nie wiem co mam robić....jak betka potwierdzi, mężowi powiem dopiero we wtorek po południu....Trudno będzie wytrzymać ;)

nikusia naprawde sie ciesze!!!!!!! poprostu az sie lezka w oku kreci:) cudowne wiesci i oby takich wiecej kochane ;) widzisz a nie mialas kompletnie nadzieji:) a jednak wszystko jest na dobrej drodze, piekna drga kreska, widac jak byk! a sluchaj kiedy mialas ostatni okres? bo jak takie dlugie cykle to jak sie pozniej termin wylicza?

karola1986 widze, ze faktycznie sterta badan zalecona przez lekarza. wyglada to na kompleksowe podejscie wiec badz dobrej mysli:)

dziękuję Beti ;-)

Ostatni okres miałam 26 kwietnia, wynikałoby, że zafasolkowałam 18 maja....(23d.c.)....Dwa dni po ostatnim dniu owulacji wyznaczonej orientacyjnie przez ovufriend ;-)

Jestem i ja. Troche mnie rozłożyło. Nie mam jak oddychac, gardło boli. Ehhhhh
Nawet nie próbuje nadrabiać dzisiejszej produkcji. Widziałam ,żę o wieku mowa. Ja w lipcu kończę 31 a mój mąż w październiku 28 :)
Postaram się rano coś podczytac. Buziakuje Was moje starczki :*

reklama
Do góry