reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Witajcie :-)

Czuję, że powinnam się tutaj pokazać.
Dziś mój 32 dc i @ nie widać. Robiłam test w piątek i nic, ale czuję, że powinny wyjść dwie kreski.
Gdyby się udało, to byłaby to moja trzecia ciąża, co po paskach zapewne widać :-D Do tej pory nie mieliśmy żadnego, nawet najmniejszego problemu ani z zajściem w ciąże, ani w ciąży, dlatego jestem pełna pozytywnych myśli, w przeciwieństwie do męża...

Pozdrawiam wszystkie staraczki i życzę wszystkim dwóch kreseczek i spokojnych ciąż :tak:

reklama
madziolina to trzymamy kciuki!!!!
Mi z kalendarza internetowego wychodzi, że w czwartek owaulacja, na testech owaulacyjnych jeszcze 1 krechę tylko widać......
Wanda to gratulację!!!!

Witam Was wszystkie! :-)
W od piątku robię testy owulacyjne i nic. :-( Wczoraj co prawda pojawiła się bledziusieńka druga kreseczka, ale... Dziś ból w podbrzuszu skutecznie uniemożliwiał normalne funkcjonowanie w pracy. Może jednak mój pęcherzyk postanowił pęknąć?
Trzymajcie kciuksy!

Jak długo trwa już Twoje plamienie? Jak ono dokładnie wygląda?

plamienie trwa 2 dzień, jest to brązowo podbarwiony śluz, czasami z żyłkami. Zdziwił mnie tylko test owulacyjny, który zrobiłam dzień przed pojawieniem się plamienia, był negatywny ale druga kreska była mocno widoczna, a zazwyczaj w cyklach bezowulacyjnych druga kreska nie wychodziła wcale. :eek:

mrowka a Ty dziś czasem nie miałaś skoku? :tak:

agamońka wiesz z testami bywa różnie, mnie pokazywały kiedyś II mocne krechy a owulacji nie było na 100%, pewnie w drugą stronę też to może działać, testy wychodzą negatywne a owulka jest. Najlepiej mierzyć temperaturę to wtedy wszystko łądnie widać, czy jest skok czy nie ma.

reklama
ale sie testowo tu porobilo:)

emalia a ktory ty masz dzien cyklu? musisz sprobowac wyluzowac bo zwariujesz. widze jak sie zameczasz:) ale wiadomo, ze na tym etapie wszystko sie moze zdarzyc. ja tez sie boje zwazywszy na to co byl w poprzednim cyklu. ale przesylam ci pozytywne fluidy i jeste dobrej mysli!!!!!!!!!

olapalo wspaniale wiesci:) zatestuj niebawem znow i na pewno bedzie ciemniejsza kreska;)

u mnie okres nie przyszedl:) wiec sie ciesze i powoli przenosze do lutowek 2014:) wiecie co jest niezwykle?! ze termin porodu wychodzi mi taki sam jak z pierwszym synem!!!

Do góry