emalia82
Fanka BB :)
żABCIU- DO WROCKA TO JA MAM S0PRY KAWAŁEK A I TAK NIE MAM JUZ KASY BO CZEKAMY NA WYPŁATĘ KTÓRA MIAŁA BYĆ 10-TEGO. pOZOSTAJE MI CZEKAĆ NA CUD ALBO NA @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
emalia idz zrob bete, bedziesz wiedziala, byly 2 krechy wyrazne i tego sie trzymaj, a na testach ovu jak robilas rano, to wynik jest przeklamany. Nie stresuj sie prosze, trzymam kciuki, zeby bylo wszystko w porzadku, tylko idz do lekarza!
Ja dzis zrobie znowu test ovu, tak ok godz 13, bo potem wychodze. Wczoraj niestety nie bylo przytulanek, bo moj A poszedl do pracy na rano, a wrocil o 21, bo mial w drugiej pracy klientow i byl wypruty... ale wczoraj test ovu pokazal druga blada, wiec licze na to, ze i tak nie bylo jeszcze owulacji
ale numer ola, no te mdłości były mi podejrzane, hehe. Super, że jest bladzioch, teraz czekamy aż będzie ciemniał.
ola powiedz jakie miałaś wrażenia po piciu ziół ojca Sroki? ile cykli je piłaś zanim udało Ci się zajść? czułaś jakieś zmiany?
moje plamienie mnie zadziwia, ja rozumiem, że po cyklu bezowulacyjnym zawsze było skąpe plamienie zamiast @ no ale teraz jest barrrrrdzo skąpe.![]()
Dziewczynki!!! U mnie na teście o czułości 25 mlU/ml, który robiłam o 6 rano, widzę teraz cień drugiej kreski - dokładnie tak, jak pisała emalia w niedzielę!!!https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/staraczki-czerwiec-2013-a-66543/index40.html#post9885583 Jak robiłam miliony testów przed pierwszą ciążą, to NIGDY na żadnym mi się taki cień nie pokazał mimo, że nigdy nie wyrzucałam testów i chomikowałam wszystkie w szafce, a potem sprawdzałam po kilka razy w ciągu dnia
Mówię Wam, mam takie mdłości, że coraz trudniej mi myśleć, że to coś innego jak ciąża - mam je od 25 dc, dziś jest 33 dc i ciężko mi wierzyć, że to moja autosugestia działa przez tyle dni (no bo to raczej nie zatrucie ;-)). A przed chwilą jeszcze miałam zgagę... Proszę Was dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki!!!!!!!!!
Madziolina, testy ovu wychodzą pozytywnie jak się jest w ciąży, chociaż test pozytywny nie musi oznaczać ciąży - ale skoro wyszły jej testy ovu, to znaczy, że ciąża nie jest wykluczona i to wspaniały znak
Jeśli druga była blada, to chyba niczego nie przegapiliście - czujesz już jakieś oznaki zbliżającej się owu?