reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Hej kochane,
Fuma witaj wśród czerwcówek! My idziemy równo w tym miesiącu. Obie dzisiaj 18dc:-). Tylko, że się nie starałam w tym miesiącu i teraz tylko czekam na @.
Karotka w Anglii pogoda tez nie rozpieszcza. Ale dzisiaj akurat nie pada. Ja dzisiaj rybkę chyba zrobię albo nadziewane bakłażany.
Tesiak moja córa też długo była na cycu. Trochę ponad 2 lata. Sama w pewnym momencie już nie chciała. Ale pokarm to miałam jeszcze długi czas. Teraz mi wrócił ale lekarka powiedziała, że wyniki mam ok i widocznie taka moja uroda.

reklama
Mnie dziś bolą(?)sutki, podbrzusze mnie ciągnie i jestem mega śpiąca. :confused: Miała tak, któraś z Was po odstawieniu tabletek? Bo na nie zrzucam winę tych dolegliwości.

żabucha oj,angielska pogoda już w ogóle mogłaby mnie wpędzić w depresję :-D:-D Tak poza tym,to miałaś rację z tymi moimi kropelkami.To jest niepokalanek.:-):-) Czyli....wszystko zmierza ku lepszemu.:-D No nic,idę szybko zrobić sobie bułeczki jakieś,bo śniadania jeszcze nie zjadłam :szok::szok:,no i muszę pędzić do urzędu szybko..więc wizyta w sklepie mnie nie ominie.:-)
Ok,nie przynudzam,idę jeść i przyodziać się w coś a'la strój z Armii Zbawienia i ruszam w deszcz...:-)

karotka dzięki za dobre słowo:) U nas teraz długi weekend więc większość leniu****e;) Niestety nie mój m, w tym tygodniu właśnie tylko wczoraj i dzisiaj pracuje i to na drugiej zmianie:/ Ja obecnie nie pracuje i nie studiuję ale raczej się nie nudzę przy moim Dwulatku. W niedziele też odprawiamy urodziny więc jest co robić;) Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze przytulanie:)
żabucha dajesz mi nadzieję, dziękuję:) właśnie chciałabym uniknąć odstawiania na siłę i mam nadzieję że wkrótce Franek sam zrezygnuje.
makota ja nie pomogę bo nie mam doświadczenia.

A u nas dzisiaj pogoda nie najgorsza. Co prawda szałowo ciepło nie jest bo temp kręci się koło 14 stopni ale słonko prześwieca:)
Co planujecie na Dzień Dziecka?

Witam i ja. U nas jest pochmurnie ale słoneczko zagląda :)

Tesiak- witaj witaj
Fuma- witaj. Jeszcze nic straconego. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Karotka- ja chyba dzisiaj spaghetti zrobie bo dzieci lubią a jeszcze mam siostrzenice na służbie więc będzie najszybciej :)
Żabcia- witaj kochana :)
Makota- a który to dzień cyklu?

emaliaja wczoraj już właśnie o tym pisałam :-) Wtedy będzie wszystko przejrzyście.
W sumie też mogłam zrobić spaghetti,ale kupiłam już te pieczarki,więc zrobię pulpety albo sznycle.;-)
W urzędzie stałam chyba z 45 min...:wściekła/y::wściekła/y: W nagrodę kupiłam sobie truskaweczki.

reklama
emalia czekaj,bo się pogubię :-D ty tam wpisałaś 2 daty,to testowanie czy spodziewana @?? :-) Sorki,ale po prostu nie wiem,czy mam wpisać tam datę spodziewanej @,czy datę kiedy chcę testować.
:-D

Do góry