reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki- bez doświadczenia

reklama
Ja dziś jak ostatnia kretynka udawałam w Pepco, że wcale mnie nie wzrusza koszulka dla małego chłopca z T-Rexem, to może coś jest na rzeczy :p

Jak samopoczucie? Co na to luby? :D
Ooo to jest coś na rzeczy 😁 niedługo testujesz

Samopoczucie dobrze, cieszy się chociaż nie dowierza, że nam się już udało 😃
Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko w porządku 😊

Jutro zacznę, bo nie doczekam do poniedziałku :p

Uda się, wszystko będzie super i w kwietniu będzie święto ;)
Ja nie wierzyłam za bardzo w ten cykl. Ale miałam kilka testów z shoppie i dzisiaj sobie zaczęłam testować i ujrzałam cień. Pojechałam szybko na betę i niziutka ale pozytywna 😁

A na USG 3 sierpnia lekarka mówiła, że raczej cykl bezowulacyjny 🤬

Dziękuje ♥️wizja kwietniowego świętowania bardzo mi się podoba

Mam nadzieję, że jutro też zobaczysz ⏸️

Ja nie wierzyłam za bardzo w ten cykl. Ale miałam kilka testów z shoppie i dzisiaj sobie zaczęłam testować i ujrzałam cień. Pojechałam szybko na betę i niziutka ale pozytywna 😁

A na USG 3 sierpnia lekarka mówiła, że raczej cykl bezowulacyjny 🤬

Dziękuje ♥️wizja kwietniowego świętowania bardzo mi się podoba

Mam nadzieję, że jutro też zobaczysz ⏸️
O ludzie, to jak ona sprawdzała :D Zachodzę w głowę, bo czytam tu, że już któryś lekarz nie zauważył owu :O

O ludzie, to jak ona sprawdzała :D Zachodzę w głowę, bo czytam tu, że już któryś lekarz nie zauważył owu :O
Nie wiem 🙄 serio
A taka byłam w sumie i wkurzona i zaniepokojona czemu tak, skoro kilka dni wcześniej miałam ładny pecherzyk dominujący 🙈
Jeszcze mi doradziła żebym próbowała dalej i cieszyła się seksem. I tyle

Nie wiem 🙄 serio
A taka byłam w sumie i wkurzona i zaniepokojona czemu tak, skoro kilka dni wcześniej miałam ładny pecherzyk dominujący 🙈
Jeszcze mi doradziła żebym próbowała dalej i cieszyła się seksem. I tyle
Mam nadzieję, że usg potwierdzi wszystko tym razem jak należy :)

Z omamowych objawów: przed chwilą się prawie popłakałam publicznie widząc plac zabaw z motywem pociągów, więc jeśli to nie ciąża to ja nie wiem :p

Mam nadzieję, że usg potwierdzi wszystko tym razem jak należy :)

Z omamowych objawów: przed chwilą się prawie popłakałam publicznie widząc plac zabaw z motywem pociągów, więc jeśli to nie ciąża to ja nie wiem :p
Ojaaa miałam tak w pierwszej ciąży. Szłam do pracy , a było to w maju i dzieci z przedszkola śpiewały piosenki na dzień mamy, jakaś próba czy coś. Ja zaczęłam płakać mimo że to była wesoła piosenka 🙈🙈

Ojaaa miałam tak w pierwszej ciąży. Szłam do pracy , a było to w maju i dzieci z przedszkola śpiewały piosenki na dzień mamy, jakaś próba czy coś. Ja zaczęłam płakać mimo że to była wesoła piosenka 🙈🙈
O ludzie :D Ja ogólnie jestem bardzo nieplaczliwa, to tak mi wstyd, że o ludzie... Mężowi tylko powiedziałam, że tak mam, żeby nie myślał, że to przez niego :D

reklama
Do góry