Doktur_M
Moderator
Zacznę 15, jeśli coś ma być widać to 13 dpo już powinno na tych testach od 10 jednostek.Może jednak coś z tego będzie kiedy chcesz testować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zacznę 15, jeśli coś ma być widać to 13 dpo już powinno na tych testach od 10 jednostek.Może jednak coś z tego będzie kiedy chcesz testować?
RozsądnieZacznę 15, jeśli coś ma być widać to 13 dpo już powinno na tych testach od 10 jednostek.
Nie wywołuj miesiączki z lasu! Może nam się obu akurat uda i będą kwietnióweczkiRozsądnie
Ja 15 powinnam dostać miesiaczki jeśli nie będzie ciąży
Bardzo by mi to pasowałoNie wywołuj miesiączki z lasu! Może nam się obu akurat uda i będą kwietnióweczki
Mi też, miesiąc rocznicy i moich urodzin Zawsze chciałam rodzić przed majem, bo się napatrzyłam na siostrę w zaawansowanej ciąży w upały, ale teraz to już wezmę dowolny termin.Bardzo by mi to pasowało
Najbardziej stresowało mnie to, że mogłam nie mieć owulacji, gdzie widziałam na USG kilka dni wcześniej duży pęcherzyk, więc mówię oj,.coś nie bardzo mi się to podoba. Ale skoro progesteron całkiem całkiem to jest jakaś szansa
Nic nie wywołuje oprócz
Kwiecień i maj są dla mnie idealne, w pierwszej ciąży miałam termin na drugą połowę stycznia i też mi bardzo odpowiadałMi też, miesiąc rocznicy i moich urodzin Zawsze chciałam rodzić przed majem, bo się napatrzyłam na siostrę w zaawansowanej ciąży w upały, ale teraz to już wezmę dowolny termin.
Myślę, że owulację miałaś, wszystko by na to wskazywało, więc czekamy!
Poczekaj z tą betą, teraz Ci może wyjść malutko i się zasmucisz, a za tydzień będzieKwiecień i maj są dla mnie idealne, w pierwszej ciąży miałam termin na drugą połowę stycznia i też mi bardzo odpowiadał
Czekam, a im więcej o tym myśle tym bardziej mam chęć jechać na bete
No wiem, wiem to racjonalne, ale mimo wszystko cierpliwość to nie jest moje drugie imiePoczekaj z tą betą, teraz Ci może wyjść malutko i się zasmucisz, a za tydzień będzie
I co? Wywołane, za dwa dni ja próbujęNo wiem, wiem to racjonalne, ale mimo wszystko cierpliwość to nie jest moje drugie imie
Spoko jak coś beta najwcześniej za tydzień we wtorek, żeby po 48 h powtórzyć.
Ano własnie!I co? Wywołane