reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki- bez doświadczenia

reklama
Nie wywołuj miesiączki z lasu! :D Może nam się obu akurat uda i będą kwietnióweczki ;)
Bardzo by mi to pasowało 😂

Najbardziej stresowało mnie to, że mogłam nie mieć owulacji, gdzie widziałam na USG kilka dni wcześniej duży pęcherzyk, więc mówię oj,.coś nie bardzo mi się to podoba. Ale skoro progesteron całkiem całkiem to jest jakaś szansa

Nic nie wywołuje 😂 oprócz ⏸️

Bardzo by mi to pasowało 😂

Najbardziej stresowało mnie to, że mogłam nie mieć owulacji, gdzie widziałam na USG kilka dni wcześniej duży pęcherzyk, więc mówię oj,.coś nie bardzo mi się to podoba. Ale skoro progesteron całkiem całkiem to jest jakaś szansa

Nic nie wywołuje 😂 oprócz ⏸️
Mi też, miesiąc rocznicy i moich urodzin :D Zawsze chciałam rodzić przed majem, bo się napatrzyłam na siostrę w zaawansowanej ciąży w upały, ale teraz to już wezmę dowolny termin.

Myślę, że owulację miałaś, wszystko by na to wskazywało, więc czekamy!

Mi też, miesiąc rocznicy i moich urodzin :D Zawsze chciałam rodzić przed majem, bo się napatrzyłam na siostrę w zaawansowanej ciąży w upały, ale teraz to już wezmę dowolny termin.

Myślę, że owulację miałaś, wszystko by na to wskazywało, więc czekamy!
Kwiecień i maj są dla mnie idealne, w pierwszej ciąży miałam termin na drugą połowę stycznia i też mi bardzo odpowiadał :D

Czekam, a im więcej o tym myśle tym bardziej mam chęć jechać na bete :D

Kwiecień i maj są dla mnie idealne, w pierwszej ciąży miałam termin na drugą połowę stycznia i też mi bardzo odpowiadał :D

Czekam, a im więcej o tym myśle tym bardziej mam chęć jechać na bete :D
Poczekaj z tą betą, teraz Ci może wyjść malutko i się zasmucisz, a za tydzień będzie 📈 :D

reklama

Załączniki

• Screenshot_20220813_133820.jpg
    Screenshot_20220813_133820.jpg
    184,6 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_20220813_095426.jpg
    IMG_20220813_095426.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 85
Do góry