reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

reklama
Witam. Ja jak zwykle nie wyspana . Za to cykl wręcz idealny. Temperatura pięknie wzrosła po owu. A ja jestem przerażona ze tym razem się uda. Chciałabym najpierw skonsultować i ewentualnie coś zrobić z ta dziurą. Niestety dowiedziałam się o niej już po staraniach wiec różnie może być. Tak długo nie wychodziło ze to musiałby być pech akurat teraz zaskoczyć.

Dzień dobry !

Madziu nie martw się na zapas . Musi być dobrze .

U mnie po owu też skok w górę , już 6 dzień piękna temperatura ale do finału jeszcze daleko .

Miłego dnia

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Magda36 nie martw się. Wiem, że łatwo pisać ale teraz i tak nie masz na to wpływu.

Yasenia a to, że czujesz się lepiej to dobrze czy źle[emoji6]?

Kurcze szkoda, że nie mierzę temperatury, może coś bym więcej wiedziała[emoji52].

Nienawidzę tego nakręcania się. Czuję jakąś pełność w brzuchu i ciągnie jak się całkiem prostuje. Piersi troszkę pełniejsze. Obie czuję ale zdecydowanie boli tylko prawa. Mnie piersi w ogóle nie rosły i nie bolały na okres. Czekam do weekendu na okres, ewentualnie do poniedziałku. Mógłby nie przyjść ale zapewne tak nie będzie[emoji54]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry !

Co tu tak pusto ??? Wstawać dziewczyny !! Nie dajmy się smutkom , choć wiem że nie brakuje ich mam. Wczoraj znów miałam bardzo stresująca sytuacje, dużo się dzieje a moim życiu złego ale przecież kiedyś musi się to odwrócić ;)

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!

No właśnie smutki. Za dużo ich. Też wczoraj miałam nerwy.
A dzisiaj brzuch okresowo zaczął boleć i piersi opadły[emoji52].
No ale piątek dzisiaj i wreszcie weekend i trochę odpoczynku. Mam nadzieję, że i Wy macie wolne[emoji6]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry