reklama
Cześć dziewczyny[emoji5]. Jak dzisiejsze samopoczucie?
Ja wreszcie wstałam jakoś normalnie a nie 10 budzików i drzemek[emoji6].
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wreszcie wstałam jakoś normalnie a nie 10 budzików i drzemek[emoji6].
Magda36
Fanka BB :)
Witam. Ja jak zwykle nie wyspana . Za to cykl wręcz idealny. Temperatura pięknie wzrosła po owu. A ja jestem przerażona ze tym razem się uda. Chciałabym najpierw skonsultować i ewentualnie coś zrobić z ta dziurą. Niestety dowiedziałam się o niej już po staraniach wiec różnie może być. Tak długo nie wychodziło ze to musiałby być pech akurat teraz zaskoczyć.
Dzień dobry !
Madziu nie martw się na zapas . Musi być dobrze .
U mnie po owu też skok w górę , już 6 dzień piękna temperatura ale do finału jeszcze daleko .
Miłego dnia
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Madziu nie martw się na zapas . Musi być dobrze .
U mnie po owu też skok w górę , już 6 dzień piękna temperatura ale do finału jeszcze daleko .
Miłego dnia
Czalok nie chce zapeszac ale dziś czuję się dużo lepiej . Od rana mam robotę i nie myślę o glupotach
Magda36 nie martw się. Wiem, że łatwo pisać ale teraz i tak nie masz na to wpływu.
Yasenia a to, że czujesz się lepiej to dobrze czy źle[emoji6]?
Kurcze szkoda, że nie mierzę temperatury, może coś bym więcej wiedziała[emoji52].
Nienawidzę tego nakręcania się. Czuję jakąś pełność w brzuchu i ciągnie jak się całkiem prostuje. Piersi troszkę pełniejsze. Obie czuję ale zdecydowanie boli tylko prawa. Mnie piersi w ogóle nie rosły i nie bolały na okres. Czekam do weekendu na okres, ewentualnie do poniedziałku. Mógłby nie przyjść ale zapewne tak nie będzie[emoji54]
Yasenia a to, że czujesz się lepiej to dobrze czy źle[emoji6]?
Kurcze szkoda, że nie mierzę temperatury, może coś bym więcej wiedziała[emoji52].
Nienawidzę tego nakręcania się. Czuję jakąś pełność w brzuchu i ciągnie jak się całkiem prostuje. Piersi troszkę pełniejsze. Obie czuję ale zdecydowanie boli tylko prawa. Mnie piersi w ogóle nie rosły i nie bolały na okres. Czekam do weekendu na okres, ewentualnie do poniedziałku. Mógłby nie przyjść ale zapewne tak nie będzie[emoji54]
Czalok dobrze że lepiej się czuję bo wczoraj było okropnie. Najgorsze były te bóle . Masz rację nakrecanie jest okropne . Czekanie na jakiś objaw
Dzień dobry !
Co tu tak pusto ??? Wstawać dziewczyny !! Nie dajmy się smutkom , choć wiem że nie brakuje ich mam. Wczoraj znów miałam bardzo stresująca sytuacje, dużo się dzieje a moim życiu złego ale przecież kiedyś musi się to odwrócić
Co tu tak pusto ??? Wstawać dziewczyny !! Nie dajmy się smutkom , choć wiem że nie brakuje ich mam. Wczoraj znów miałam bardzo stresująca sytuacje, dużo się dzieje a moim życiu złego ale przecież kiedyś musi się to odwrócić
Hej!
No właśnie smutki. Za dużo ich. Też wczoraj miałam nerwy.
A dzisiaj brzuch okresowo zaczął boleć i piersi opadły[emoji52].
No ale piątek dzisiaj i wreszcie weekend i trochę odpoczynku. Mam nadzieję, że i Wy macie wolne[emoji6]
No właśnie smutki. Za dużo ich. Też wczoraj miałam nerwy.
A dzisiaj brzuch okresowo zaczął boleć i piersi opadły[emoji52].
No ale piątek dzisiaj i wreszcie weekend i trochę odpoczynku. Mam nadzieję, że i Wy macie wolne[emoji6]
reklama
Czalok ile dni po owu jesteś ? Kiedy testujesz?
Ja jestem w pracy . Spać mi się chce . Nie mogę się ostatnio wyspać
Ja jestem w pracy . Spać mi się chce . Nie mogę się ostatnio wyspać