reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

Jeśli o tej młodości było do mnie to bym nie przesadzala :-D Mam wrażenie ze ten wiek najbardziej mnie stresuje, czas ucieka, już mam go coraz mniej.;)

Z perspektywy 40 latki to naprawdę inaczej wygląda;). Wydaje mi się, że w wieku 36 to byłam naprawdę młódką:) Niby tylko 4 lata, ale różnica jest. Co do tego, że czas ucieka -popatrz na te wszystkie dziewczyny co rodzą po 40 - teraz się to po prostu przesuwa, ze względu na tempo życia lub inne powody. Myślę, że również nasze problemy mogą mieć związek ze stresem, któremu jesteśmy poddawane. Ale od tego jest nasze kółko wsparcia;) Pozdrawiam cieplutko:)

reklama
Z perspektywy 40 latki to naprawdę inaczej wygląda;). Wydaje mi się, że w wieku 36 to byłam naprawdę młódką:) Niby tylko 4 lata, ale różnica jest. Co do tego, że czas ucieka -popatrz na te wszystkie dziewczyny co rodzą po 40 - teraz się to po prostu przesuwa, ze względu na tempo życia lub inne powody. Myślę, że również nasze problemy mogą mieć związek ze stresem, któremu jesteśmy poddawane. Ale od tego jest nasze kółko wsparcia;) Pozdrawiam cieplutko:)
Ja mam w głowie zakodowane, pierwsze dziecko do 30, a potem to tylko do 35. I plan taki był ale nie zadziałał. W styczniu skończę 37. Ale jak słyszę ile kobiet po 40 jest w ciąży to cieplej mi na sercu, że może i ja jeszcze zdążę z maleństwem.

Ja mam w głowie zakodowane, pierwsze dziecko do 30, a potem to tylko do 35. I plan taki był ale nie zadziałał. W styczniu skończę 37. Ale jak słyszę ile kobiet po 40 jest w ciąży to cieplej mi na sercu, że może i ja jeszcze zdążę z maleństwem.

No pewnie, że zdążysz:) Ja w styczniu skończę 41;) To już żeby nie wiem co nie zdążę przed tą datą:)

Ja jestem. Dzisiaj 14dc. Byłam w czwartek u innego gina. Pęcherzyk w 11dc miał 18,4 mm. Wczoraj wieczorem bolał jajnik więc chyba pękł. Teraz czekamy 2 tyg[emoji6]. Drugi lekarz powiedział, że wyniki dobre a i tak najważniejsze jest to, że mam regularne cykle i jest owulacja. Jedynym x w równaniu jest drożność. Powiedział, żeby u nich w klinice zrobić histeroskopię z laparoskopią. Koszt jedynie... 6000 zł[emoji52]. Zrobię drożność pod rtg. Nie będę szalała z operacją. Miłego dnia[emoji5]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam, mogę się przyłączyć? Mam 39 lat i się staram :yes: niestety bezskutecznie. Pozdrawiam
Hejka. Widzę że coś się ruszyło, ale ten wątek slabiutko. .. ja mam w styczniu 37 lat a 1 grudnia rozpoczynam 40 cs. Słabo mi te starania idą. W tym miesiącu cykl bez owu wiec czekam na @.

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry