reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

reklama
No tak @ na 3.10, ale 12 dpo myślałam że chociaż cień będzie. Mi lekarz mówił ze jak 10 dpo test o czułości 10 nie wychodzi to raczej już nic z tego nie będzie. Wiadomo beta najpewniejsza. W związku ze biorę leki które muszę odstawic w ciąży kilkakrotnie robiłam betę w 10 dpo, ale bardzo nie lubię igieł stąd mój test. Brzuch i glowa mnie boli jak zawsze przed@.

Mikaduchna, nie kupiłam jeszcze termometru. Muszę poczytać jak się mierzy[emoji6]. Właśnie przyszedł wynik AMH... cała się trzęsłam sprawdzając...

Norma: 0,78 - 5,24
Prawidłowa płodność powyżej 1,2

Obniżona płodność 0,3 - 1,2

Niska płodność poniżej 0,3

Mój wynik: 2,57

Kamień z serca[emoji5]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Mikaduchna, nie kupiłam jeszcze termometru. Muszę poczytać jak się mierzy[emoji6]. Właśnie przyszedł wynik AMH... cała się trzęsłam sprawdzając...

Kamień z serca[emoji5]

Gratuluję. Także tylko dzialac:-D

Kamień z serca[emoji5]

Szybko ten wynik, miał być w przyszłym tygodniu. A gdzie robiłaś amh i ile kosztował.

Miało być do 5 dni roboczych. Myślalam, że będzie w przyszłym tygodniu bo robiłam w środę Dostałam smsa, że jest już wynik do sprawdzenia na moim koncie. Robiłam w Synevo. Koszt 180zł

Kamień z serca[emoji5]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOT

Gratulacje:) To bardzo dobra wiadomość:) Ja zrobię też w tym miesiącu:) Cieszę się razem z Tobą:)

No tak @ na 3.10, ale 12 dpo myślałam że chociaż cień będzie. Mi lekarz mówił ze jak 10 dpo test o czułości 10 nie wychodzi to raczej już nic z tego nie będzie. Wiadomo beta najpewniejsza. W związku ze biorę leki które muszę odstawic w ciąży kilkakrotnie robiłam betę w 10 dpo, ale bardzo nie lubię igieł stąd mój test. Brzuch i glowa mnie boli jak zawsze przed@.

Ja pamiętam, że przy drugim synku robiłam dzień przed @ i nic i dopiero po terminie mi wyszła blada kreska. Oczywiście nie chcę Cię nakręcać. Czas pokaże czy to ten szczęśliwy cykl czy nie. Na pewno nam się uda i w 2017 będziemy Mamusiami:)

reklama
Do góry