reklama
Witam,
Mogę do Was dołączyć? Z góry przepraszam za ewentualne błędy gramatyczne (polski nie jest moim językiem ojczystym ;-) )
Przez długi czas nie wiedziałam czy chcę kiedykolwiek mieć dziecko (mąż chce, ale na razie nie naciska), ale ostatnio moje nastawienie się zmieniło i myślę że jestem gotowa :-)
Mam 32 lata. Od jakiegoś czasu próbuję znaleźć sposób na wypadające włosy, a niektórym miesjcach mam niechciane włoski (n.p broda). Endokrynolog zawsze podejrzewali PCO, ale nigdy nic takiego nie było widać na USG. Na ostatnich badaniach zleconych przez dermatologa wyszło mi podwyższone testosteron i androstendion.
Na następne USG idę w marcu (kontrolne), i potem do gin z wynikami.
Od sierpnia z mężem się nie zabezpieczamy, ale dopiero w tym cyklu jestem w "pozytywnym nastawieniu" :-)
W tym cyklu owu (jeśli była) była 12/02, na razie objawów ciązy brak, nie wiem kiedy miałyby ewentualnie się pojawić jeśli byłaby ciąża
Mogę do Was dołączyć? Z góry przepraszam za ewentualne błędy gramatyczne (polski nie jest moim językiem ojczystym ;-) )
Przez długi czas nie wiedziałam czy chcę kiedykolwiek mieć dziecko (mąż chce, ale na razie nie naciska), ale ostatnio moje nastawienie się zmieniło i myślę że jestem gotowa :-)
Mam 32 lata. Od jakiegoś czasu próbuję znaleźć sposób na wypadające włosy, a niektórym miesjcach mam niechciane włoski (n.p broda). Endokrynolog zawsze podejrzewali PCO, ale nigdy nic takiego nie było widać na USG. Na ostatnich badaniach zleconych przez dermatologa wyszło mi podwyższone testosteron i androstendion.
Od sierpnia z mężem się nie zabezpieczamy, ale dopiero w tym cyklu jestem w "pozytywnym nastawieniu" :-)
W tym cyklu owu (jeśli była) była 12/02, na razie objawów ciązy brak, nie wiem kiedy miałyby ewentualnie się pojawić jeśli byłaby ciąża
Joaszka
Fanka BB :)
Hej[emoji6]poczekaj spokojnie na termin @ i jak się spozni to testuj.Witam,
Ja mam 37 lat. 5 cykli starań o 2 dziecko i myślę że jednak za późno się za to wzięliśmy. Ale długo nie chcieliśmy 2 dziecka. Córka ma już 7 lat. I ciągle prosi o rodzeństwo ostatnio...
malumosa, czasami objawów nie ma zadnych przez całą ciążę. Znam dziewczyny, które miesiączkowały do końca 3 miesiąca. Bywa naprawdę różnie. PCOS to złożony zespół, u mnie też jeden lekarz podejrzewał, drugi zmienił diagnozę, podobno trzeba zrobić szczeółowe badania hormonalne, zeby faktycznie to zdiagnozować. Najczęściej mdłości i inne objawy pojawiają się około 6 tygodnia ciąży, czyli jakieś 4 tygodnie po owulacji, ale bywa naprawdę różnie
Hej , czy mogę do Was dołączyć?
Nataliaaa1507
Zdążyło się komuś ze krwawil 3 dni a potem zrobiła test i byl pozytywny?
olaaa7
ja miałam w tym cyklu krwawienie 3 dni ale niezbyt intensywne, zrobiłam test w sobotę ale negatywny a dziś już 32dc.Zdążyło się komuś ze krwawil 3 dni a potem zrobiła test i byl pozytywny?
Ostatnia edycja:
reklama
Mialam tak.Zdążyło się komuś ze krwawil 3 dni a potem zrobiła test i byl pozytywny?
Myślałam że to skąpy okres, który pojawił się parę dni wcześniej, a skąpy, bo wtedy intensywnie trenowałam..
Ale kilka dni po tamtym okresie dziwnie się czułam, więc zrobiłam test - wyszły ll [emoji4]