reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

Ania Czekaj czy się całkiem rozkręci,czasem przed terminem @ sa plamienia w ciąży. Moze jednak.... A moja znajoma,ale to kobieta o sporej tuszy w 6 miesiącu dowiedziała się ze jest w ciąży ,ponoć cały czas miała krwawienia których nie odrozniala od @.

reklama
Airfix ja wiem ze tak może być, ale wątpię żeby mnie to dotyczyło. Powiedz mi kochana bym ten progesteron sprawdziła tylko nie pamiętam w którym dc.

Witam wszystkie!
Ostatnio robiłam porządki w szafie u małego i dużo rzeczy musiałam popakować bo za małe i do piwnicy. Nasza piwnica pęka już w szwach od tych jego ciuchów, zabawek, bujaczków, itp. Jak szukałam miejsca na następne to mój m wypalił hasło "urodziłabyś już i moglibyśmy się tego pozbyć". W sumie jak sobie o tym pomyślę to jakoś boję się tego ciążenia i drugiego dziecka. Może nie jestem gotowa na drugie dziecko. Ale w sumie czas mi leci bo mam 33,5, synek ma 3,5 l.Młodsza się nie robię, w ciążę długo zachodzę.Jak nie teraz to kiedy.Czuję taką trochę presję czasową.Jakoś wydaję mi się że do pierwszej ciąży byłam jakoś bardziej psychicznie i fizycznie przygotowana niż teraz.
Ania_g jak nie teraz to następnym razem. Nowy cykl nowe nadzieje. A długo starasz się o drugiego juniorka?Progesteron sobie zrób bo może masz mało i stąd plamienia.Ja go kiedyś robiłam ale nie pamiętam w jakie dni się go robi więc nie pomogę.

Kacha ja też mam obawy ale też nie chce za długo czekać. Tylko u mnie teraz to najwcześniej wrzesień wchodzi w grę. O ile mąż przyjedzie w odpowiednim czasie.
Airfix dzięki. Tylko jak ja potwierdzę ze ta owu była na 100 % testów juz brak i mnie nic nie boli w trakcie. No nu pozostaje czekać.
Noi trzymam kciuki kochana żeby chociaż tobie się udało.
Yesenia jak weekend?
Iwona jak się czujesz?
Gdzie reszta dziewczynek?

Ania_g owulkę poznasz po obfitym śluzie, cykle masz regularne więc to też można obliczyć, no i większą ochotę ma się na sex.U mnie w te dni to straszna chcica jest.Dasz radę bez testów.U mnie 8 dc ale w weekend pewnie pojedziemy na basen, upały będą, jeszcze musimy iść na imprezkę więc pewnie nie będzie czasu, sił i ochoty na sex więc pewnie ten cykl też mi odpadnie.Chociaż ochota powoli już mi się robi.To dobrze że ktoś inny też ma obawy. Razem zawsze raźniej.:-)

Kacha U mnie też się wszystko nie mieści w garażu ,multum rzeczy małego,zabawek. Ale też powiedziałam ze wydań jak będę mieć drugie dziecko. Ja też co jakiś czas bije się z myślami,ale tak jest od 4lat. Ciągle coś wypada, ciągle nie po drodze,teraz lekarz zabronił. Nie bede wiecej nikogo słuchać,nigdy nie będzie odpowiedniego czasu.

Ania jak mi się uda tfu tfu tfu to testy te dobre z Ebay bede mieć do sprzedania,także bede pamiętać o Tobie.

Hej. My przygotowujemy się do wyjazdu. Duuużo spraw do załatwienia, na nic nie ma czasu :/
Też mam sporo rzeczy po synu, ale żadnych małych, bo tamte wydałam dla innych dzieciaków.
Ja myślałam, że już wicej dzieci mieć nie będę. Dopiero teraz, jak spotkałam mojego M... No co tu dużo mówić, on kocha i opiekuje się Stasiem najlepiej, ale chciałby doświadczyć pieluszek, kolek i plam mleka na garniturze ;)

reklama
Manabu ja też nie mam nic. Wszystko na bieżąco sprzedawałam lub oddawalam. Jedyne co mam to jakas pościel, śpiwór do wózka, wózek McLarena spacerówke i fotelik do karmienia bo były drogie i nikt by nie dał mi za nie tyle. Może przyjdzie czas ze się przydadzą.
Airfix ja chętnie odkupie. Z fluidkami.:)

Do góry