reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

Ania trzeba było kupić ze dwa hehe Jutro rano zrób po nocy :D ja to bym i dziś zrobiła tylko ze 3godziny trzeba nie pić . Ja jestem bardzo niecierpliwa ;)

reklama
Nie dzisiaj to nie. Do tego cycki mnie dziwnie bolą. Zrobię z rana jutro chociaż boje się ze za wcześnie. Zobaczę jak się jutro wyrobie przed praca to zajade na betę. Wtedy wieczorem jak skończę powinien być wynik.

Ania To najpierw z rana sikaniec , nie wyrzucaj testu tylko poczekaj aż wyschnie i napisz rano czy coś jest. A potem jedź na betę :) U mnie na betę się czeka od 3 dni do 6 ;/

U nas wyniki tego samego dnia. Chyba.... Ze coś się zmieniło. Mam nadzieje ze nie. Ja pójdę laboratorium w szpitalu miejskim to tam można cała dobe.

Hej. Niestety test negatywny. Nawet żadnego cienia nie było. Płytkowy wiec pod światło ciężko sprawdzić. Trudno. Albo jest za wcześnie albo poprostu nic z tego. Na betę nie będę zjeżdżala. Powtórzę test w środę jak @nie przyjdzie. I wtedy ewentualnie beta.

Ania może za wcześnie żeby test wyszedl.Różnie te testy wychodzą. Mi wyszedl pozytywny 30 dnia cyklu ale znam osoby którym kilka dni po terminie @ dopiero wychodziły.U Ciebie też tak chyba było przy pierwszej ciąży tak? Myślę ze jeszcze nic straconego.

Kacha tak z olinkiem zrobiłam w 33 dc ale wcześniej nie robiłam. Podchodzę do tego na spokojnie. Jeżeli @nie przyjdzie podejde do tego później.

Jestem juz w pracy. Zajechałam do laboratorium ale było tyle ludzi ze szok. Nie zdążyła bym do pracy. Siedzieli młodzieży, starzy, kobiety, mężczyźni. Z 20 os. Co to za pilne badania trzeba mieć w ND rano szok. .

reklama
A u mnie nic z tego...bociek pomylił chyba adres. Zaczeło sie plamienie. Takze akurat do wtorku rozkreci sie @ :-( Jak w zegarku.
Juz ngdy zadnego testu przed @. ALe narazie to nie wiem kiedy bedzie mozliwosc. W sierpniu M nie przyjedzie, we wrzesniu pewnie ale nie wiem czy nie po owu takze cos czuje ze predko to nie nastapi.

Do góry