madzialenka3009
Fanka BB :)
B-hcg 422 mIU/ml
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co sie dzieje nidobrego?A ja mam już 30 lat i nie wiem kiedy zacznę się starać, może w przyszłym roku jak się nam sytuacja finansowa poprawi..
ja przez finanse musialam przerwac starania, ale pol roku szybko minelo i mam inna prace i leci trzeci cykl u mnie juzNie mam pracy, mąż rozkręca firmę, sporo stresu .. póki co czekamy aż się wszystko unormuje
zycze bys szybko prace znalazlaNa razie udzielam korków, bo co innego mogę robić.. wybrałam sobie studia z historii teraz muszę się męczyć. Do tego inne problemy, ale już nie chce o tym mówić. Mam nadzieję, że się ułoży, bo na razie to bez pracy ani rusz, nie można też cały czas na rodziców liczyć, że będą pomagać itd, tu trzeba samej wziąć sprawy w swoje ręce
my oboje pracujemy i jednak co dwie pensje to dwiedziękuję generalnie mam dobry humor nachodzeń, pomagam mężowi, ale tu trzeba na swoim być