reklama
ja szukalam innej pracy i udalo mi sie i wiecej zarabiam i wiem, ze nam starczymy też mieliśmy taki moment ale ja byłam na pół etatu, a mąż zarabiał trochę ponad minimum krajowe i też nam brakowało co miesiąc. Jestem jednak dobrej myśli
Martyska30
Fanka BB :)
Dziewczyny dołączę się i ja do tych 30[emoji5] w skrocie 5 poronien samoistnych za mna[emoji53]ale wierze i walcze dalej i za miesiac rozpoczynam starania dodajac nowe leki...
Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
magoo
piękna beta. Życzę spokojnych 8 miesięcy i lekkiego porodu. i zazdroszczę, ale tak życzliwie, z nadzieją, że może i mnie się uda i doczekam tych dwóch kreseczek...B-hcg 422 mIU/ml
magoo
Magoo to faktycznie swoje przeszłaś. Oby już tylko lepiej było.A kiedy zabierasz się za starania?
Magoo No toś swoje przeszła kobietko. Oby już tylko lepiej było. Teraz cieplutko się robi nic tylko się starać
to taka zemsta mojego organizmu za zasuwanie na 3 etatach przez ostatnie 5 miesięcy. Teraz przymusowo zrobiłam sobie wolne od wszystkiego na 4 tygodnie i od razu jest lepiej.
A starać się już nie chcę. Ja chcę działać, no i co ważniejsze - skutecznie. Dostałam od mojej lekarki zestaw leków i mam nadzieję, że ten cykl jest mój. Dziś 5 dc a @ oby nie przyszła 26.04
magoo
witaj, oby na krótko. smutna historia, ale i nadzieja, bo skoro nie odpuściłaś, to znaczy że jesteś twarda babka, a takie się łatwo nie poddają.Dziewczyny dołączę się i ja do tych 30[emoji5] w skrocie 5 poronien samoistnych za mna[emoji53]ale wierze i walcze dalej i za miesiac rozpoczynam starania dodajac nowe leki...
magoo
Martyska, doczytałam na staraczkach na 2017 że masz problem z clexane - ja mam clexane 0,6 dwie i fraxiparine 0,6 pięć sztuk, przechowywane prawidłowo i z długim terminem ważności to jak by co to napisz mi na priv to Ci wyślę, bo ja raczej nie zużyję a jeśli będę potrzebowała to dostanę receptę bez problemu
reklama
Martyska30
To staramy się od maja obie i u mnie chyba też psychika odgrywa glowna rolę bo moja najdłuższa ciąża to ta co dowiedZiałam się najpóźniej bo pod koniec 6 tygodnia bo czekałam Na okres po poprzednim poronieniu....jak tylko się dowiedziałam to 4 dni później poronilam[emoji53]Martyska Witaj ja rownież w takiej sytuacji jak Ty. 6 poronień samoistnych na wczesnym etapie i brak przyczyny....staram sie od maja od nowa u mnie stres odgrywa chyba główna przyczynę niepowodzeń i blokady psychiczne.