reklama
Kacha Ja takie sensacje zawsze mam jak z kotem przyjeżdżają do domu na kilka dni....zawsze Iladian Direct pomagał,teraz nie...mam wrażenie ze jak myje się płynem lactacyd plus ( 3lata) to jest gorzej....Kupiłam ten Albothyl on jest już na wszystko ale nie da się stosować w czasie @ na która czekam. Lecze się na razie sama bo wizyta 200zl u ginka A jeszcze przestał przyjmować u nas tylko trzeba jeździć. Miesiąc brałam antybiotyk na tą buzię co mnie bolała i może też to wpłynęło. Kolejna sprawa to skóra mi się na całym ciele zrobiła bardzo sucha, może tam też.
moze temu, ze miejsce zamieszkania zmienilam i mniej nerwow mam, ze inna praca, spokojniejsza, to moze ma jakis wplywLuxuorius Ja w tym miesiącu tak miałam, śluzu plodnego masę i to 5-6dni przed owulacja i kilka dni po owulacji jeszcze kilka dni był. Nie wiem od czego to zależy.
magoo
Fanka BB :)
Bóg wie jak bardzo kocham takie dwukreskowe testy!!!!Dzisiejsze. Wam też się uda
Gdybym mogła to bym Cię wyściskała!
Jak świat światem, choć to może głupie, ale cieszę się jakby to mój test był.
magoo
U mnie staranki odłożone były bo 4 razy rtg na samym początku cyklu, gips od kostki do uda i ręka opuchnięta... kiepsko było. ale byłam wczoraj na wizycie kontrolnej i trafiłam wreszcie na super ortopedę. z wieloma ortopedami miałam do czynienia ale ten jest naprawdę wybitny. pierwszy raz takiego spotkałam. bolało mnie to kolano, choć teoretycznie nie powinno. już się zastanawiałam czy jakąś hipochondryczką się nie stałam przez to wszystko. i pierwszy raz powiedziałam że mnie boli i nie usłyszałam, że to -od biodra, -od kręgosłupa, -po zakrzepicy, tylko tak długo lekarz szukał na usg, że wreszcie znalazł dlaczego i co mnie boli. Okazało się, że mam zapalenie przyczepów pasm mięśni po zewnętrznej i po wewnętrznej stronie tego kolana. podał mi zastrzyk przeciwzapalny, a z nadgarstka ściągnął cm3 takiej galaretki. jak z tym byłam na pogotowiu to twierdzili, że to krwiak i się wchłonie. a po 3 tygodniach okazało się, że to maź stawowa i sama za chiny by się nie wchłonęła. ale wczoraj po tej punkcji i zastrzykach myślałam że zejdę z bólu. dziś jest znacznie lepiejmadzielenka gratki! Szybka jesteś!
Airfix ja zaszłam w pierwszą ciążę w maju a w drugą we wrześniu więc mam nadzieje, że wiosna i lato to miesiące sprzyjające ciążeniu. Co u Ciebie? U mnie 7 dc więc luz, w weekend zaczniemy starania. W ogóle przeziębiłam się i nie najlepiej się dziś czuję.
Magoo co u Ciebie?Jak staranka?
madzialenka3009
Magoo dziękuję
reklama