reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

Szukam prywatnych. Byłam z przyjaciółką pytać się o endokrynologa pod koniec września a pani zapisała ją na czerwiec, więc wiem jakie są terminy. Mieszkam w Zgierzu i szukam tu i w Łodzi.

reklama
Madzialenka Nie sugeruj sie terminami podanymi w tym linku, ja co dzwonię to nigdy pokrycia to nie miało. Najlepiej zadzwonić i sie upewnić . Moze akurat Ci sie uda wczesniej trafić :) choć u nas jak lekarz dobry to i terminy dalekie ;) bedzie dobrze zobaczysz

Madzialenka Wyniki książkowe, jeśli chodzi o hormony jest wszystko w porządku. Jedynie masz za wysokie TSH ,dla kobiet planujących ciaze powinno być w granicach 1- tak najlepiej. Ostatecznie jakby bylo 2 to tez tragedii nie byloby,a tu juz pod 3 wynik podchodzi. Możesz spróbować poszukać endokrynologa który by zechciał to obniżyć, bądź ginekologa-endokrynologa.

Magoo A jeszcze mnie jedna rzecz niepokoi, po zażyciu Belladonny nawet 3kuleczek występują u mnie bóle serca. Kiedy jej nie biorę nie ma boli, jak wezmę mija jakiś czas i się zaczyna,wezmę kolejną dawkę i ból się nasila. Na buzię działa super mi- dziś jest lepiej...Ale i b-complex 100mg biorę żeby b12 i b6 było.

jeśli po dłuższym braniu nadal będzie to podpytam moją homeopatkę co innego, ale z tego co wiem, to takie objawy przechodzą jak się organizm wysyci.
U mnie dalej pod górkę. Zwichnęłam nadgarstek i krwiak mi się zrobił. jakieś fatum nade mną ciąży w tym miesiącu.
Więc głównie leżę i pachnę.

Magoo straszne co Cię spotyka.Masz pecha oby sobie już poszedł.A mój synek się przeziebił i tydz.z nim posiedze w domu.Zastanawiam sie czy nas z m też dopadnie.Ja w tym tyg.mam dni plodne ale jakoś negatywnie jestem nastawiona.Nawet bzykac mi się niechce.Mój m tez jakoś obojętny wiec chyba w tym miesiącu przykładać się za bardzo nie bedziemy.Za to mój synek zaczął przebakiwac ze chce brata bo tak był zawsze na nie.

reklama
Dziewczyny, wszystkiego co Najlepsze na te Święta Wielkanocne. Przede wszystkim spokoju i zdrówka. [emoji214][emoji213]

Do góry