reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

Ale wam urlopów zazdroszczę. Ja dopiero dwa ostatnie tyg sierpnia mam. Od 22 do 29 jadę z synkiem nad morze.
Udanych wizyt u fryzjera. Ja chyba tez znów musze pójść.

reklama
Iwonka Ja też łapę fluidki, a co :)))) Mój cykl staraniowy powinien się jutro zacząć wreszcie :) Oby sie udało :)

Ania_g_21 Oj jak mi sie marzy chociaz pare dni nad morzem :) Czym jedziecie i gdzie ? :) Powiem Ci że chyba sąsiadowi ten szczeniak skałczy w domu wiec dlatego go wywala na balkon, ale przeciez to tez słychac. Wczoraj go wział kolo 21 do domu, bo u sasiadów dziecko płakało przeraźliwie, wcale sie nie dziwie jak pewnie tez nie wyspane, albo zasnąć nie może w takim pisku. Ja wczoraj dostałam goraczki, wiec wziełam leki i mnie zmorzyło , przebudziłam sie w nocy ale cisza była...i nawet rano do 7-mej dali pospać bez skałczenia .

Uffff jak gorąco, jak dla mnie to chyba najgorętszy dzień , leje się z człowieka do tej pory :wściekła/y:

Za tydzień jak nie przyjdzie wredna @ u mnie wielkie testowanie :-) ja nie czuję nic, nic nie boli , zobaczymy co z tego wyjdzie

Airfix jade z Olinkiem do Stegny do osrodka wczasowo-wypoczynkowego na tydzien. W ostatnim tyg sierpnia. Jedziemy sami autem. Dla mnie to jakies 1,5 h max jazdy.
Yasenia no nie moge sie doczekac tych naszych testowan.

Witajcie!! Zbieramy sie do wyjazdu. Nie wiem jak tam bedzie z internetem ale mam nadzieje ze sie odezwe. Trzymajcie sie kochane !

yesenia ja mam dziś 26 dc i nie czuje już nic podobnie jak Ty. Od paru dni wkurzam się szybko- może to przed okresem albo synek mi podnosi ciśnienie bo siedzie z nim już 2-gi tydz. na urlopie a on żywiołowy jest i nie słucha się.Jeszcze parę dni i chwila prawdy.Moje przeczucie mówi mi że dostanę okres.

Mam pytanko do staraczek, które chcą mieć drugie dziecko- jak długo starałyście się o Wasze pierwsze pociechy?

reklama
Kacha nam się udało w 3 cyklu. Nie interesowałem się wtedy zbyt dogłębnie cyklem wiec wydaje mi się ze nie trafiliśmy w dni płodne. W lipcu juz bardziej byłam ogarnięty i działalismy chyba w okolicy owu. To trzymam kciuki żeby @nie przyszła.
Yesenia miłego odpoczynku.
U nas od rana deszcz i burza.

Do góry