reklama
Iwonka Ja też łapę fluidki, a co ))) Mój cykl staraniowy powinien się jutro zacząć wreszcie Oby sie udało
Ania_g_21 Oj jak mi sie marzy chociaz pare dni nad morzem Czym jedziecie i gdzie ? Powiem Ci że chyba sąsiadowi ten szczeniak skałczy w domu wiec dlatego go wywala na balkon, ale przeciez to tez słychac. Wczoraj go wział kolo 21 do domu, bo u sasiadów dziecko płakało przeraźliwie, wcale sie nie dziwie jak pewnie tez nie wyspane, albo zasnąć nie może w takim pisku. Ja wczoraj dostałam goraczki, wiec wziełam leki i mnie zmorzyło , przebudziłam sie w nocy ale cisza była...i nawet rano do 7-mej dali pospać bez skałczenia .
Ania_g_21 Oj jak mi sie marzy chociaz pare dni nad morzem Czym jedziecie i gdzie ? Powiem Ci że chyba sąsiadowi ten szczeniak skałczy w domu wiec dlatego go wywala na balkon, ale przeciez to tez słychac. Wczoraj go wział kolo 21 do domu, bo u sasiadów dziecko płakało przeraźliwie, wcale sie nie dziwie jak pewnie tez nie wyspane, albo zasnąć nie może w takim pisku. Ja wczoraj dostałam goraczki, wiec wziełam leki i mnie zmorzyło , przebudziłam sie w nocy ale cisza była...i nawet rano do 7-mej dali pospać bez skałczenia .
Uffff jak gorąco, jak dla mnie to chyba najgorętszy dzień , leje się z człowieka do tej pory
Za tydzień jak nie przyjdzie wredna @ u mnie wielkie testowanie :-) ja nie czuję nic, nic nie boli , zobaczymy co z tego wyjdzie
Za tydzień jak nie przyjdzie wredna @ u mnie wielkie testowanie :-) ja nie czuję nic, nic nie boli , zobaczymy co z tego wyjdzie
Airfix jade z Olinkiem do Stegny do osrodka wczasowo-wypoczynkowego na tydzien. W ostatnim tyg sierpnia. Jedziemy sami autem. Dla mnie to jakies 1,5 h max jazdy.
Yasenia no nie moge sie doczekac tych naszych testowan.
Yasenia no nie moge sie doczekac tych naszych testowan.
kacha10
Fanka BB :)
yesenia ja mam dziś 26 dc i nie czuje już nic podobnie jak Ty. Od paru dni wkurzam się szybko- może to przed okresem albo synek mi podnosi ciśnienie bo siedzie z nim już 2-gi tydz. na urlopie a on żywiołowy jest i nie słucha się.Jeszcze parę dni i chwila prawdy.Moje przeczucie mówi mi że dostanę okres.
reklama
Kacha nam się udało w 3 cyklu. Nie interesowałem się wtedy zbyt dogłębnie cyklem wiec wydaje mi się ze nie trafiliśmy w dni płodne. W lipcu juz bardziej byłam ogarnięty i działalismy chyba w okolicy owu. To trzymam kciuki żeby @nie przyszła.
Yesenia miłego odpoczynku.
U nas od rana deszcz i burza.
Yesenia miłego odpoczynku.
U nas od rana deszcz i burza.