reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

reklama
Witam dziewczyny!

Ja tylko na chwilę chciałam napisać Yeseni, że trzymam za nią kciuki i wierzę, że w 2016 doczeka się upragnionego maleństwa! Powodzenia kochana :*

Łap fluidki ~▪~▪~▪~▪~▪~▪~▪
Zresztą wszystkie łapcie :)

Witam!

Na początku muszę powiedzieć że jest mi trochę smutno, bo myślałam że wątek szybciej się rozwinie:sad: i będzie nas tu więcej 30+ i 35 + które chcą walczyć o maleństwo i borykają się z różnymi problemami. Miałam nadzieję że będziemy pisały o swoich problemach, badaniach i się wspierały , ale liczę jeszcze na to że tak będzie.
A co u mnie... wczoraj byłam na wizycie i pęcherzyk miał 18,5mm. Jutro rano mam dostać Pregnyl 5000 2 amp i czekać na owulację. Staranka na całego , oby się udało, bo już jestem zmęczona. Jak się nie uda to mam zrobić badania : AMH , insulinę i glukozę i dalej monitorować cykl... mam nadzieję że to nie będzie już potrzebne.

Kamilove dziękuję :zawstydzona/y:

Pozdrawiam

Witajcie. Dołączam do grona staraczek 30+. W tym gronie zapewne będę weteranką i jedyną kobitką bez dzidziusia. Mam 35 lat. Staramy się z mężem o maleństwo już 5 lat - długich, naznaczonych cierpieniem, wyczekiwaniem, tęsknotą, nadzieją lat. Po wielu miesiącach starań i wizytach u różnych ginekologów, którzy w końcu rozłożyli ręce zostałam skierowana do kliniki leczenia niepłodności. I tak nasza przygoda z klinikami, aktualnie w trzeciej, trwa od września 2013 r. Niby wszystko u nas OK ale ciąży nie ma - lekarza zaliczyli nas do grupy niepłodności idiopatycznej czyli o nieznanej przyczynie. Jestem po 1 nieudanej inseminacji, i w programie rządowym w drugim cyklu, po pięciu transferach. Powoli opadam z sił - staram się nie poddawać ale jest mi ciężko. Smutek, który mocno działa na psychikę daje o sobie znać zawsze, a zwłaszcza wtedy, kiedy: test ciążowy znowu się nie udał, w poczekalni w klinice widzę szczęśliwe przyszłe mamusie z zaokrąglonymi brzuszkami - pozytywnie im zazdroszczę, w rodzinie rodzi się młodemu pokoleniu pierwsze dziecko etc. A my - ciągle czekamy. Ile jeszcze? Nie wiemy. Przepraszam, że tak się rozpisałam ale chyba było mi tego trzeba. Pozdrawiam wszystkie staraczki 30+ i życzę Wam kochane by Wasze marzenia o małym cudzie ziściły się wcześniej niż nasze - ciągle niespełnione:-)

yesenia super wieści, czekamy na owu!!! Teraz na pewno się uda i kolejne badania nie będą potrzebne!!!!! :)
iwona2323 witaj, dobrze, że się rozpisałaś, po to jest przecież nasze forum, abyśmy mogły gdzieś się wygadać :)

Iwona witaj kochana!! Z całego serca życzę Ci , abyś jak najszybciej zobaczyła na teście dwie tłuste kreseczki!!
Joanka ja też mam nadzieję że nie będę musiała właśnie robić tych badań.
Dziś czuję mega mocny ból prawego jajnika , w nim jest pęcherzyk, ledwo żyję :no:

Witam!

Na początku muszę powiedzieć że jest mi trochę smutno, bo myślałam że wątek szybciej się rozwinie:sad: i będzie nas tu więcej 30+ i 35 + które chcą walczyć o maleństwo i borykają się z różnymi problemami. Miałam nadzieję że będziemy pisały o swoich problemach, badaniach i się wspierały , ale liczę jeszcze na to że tak będzie.

Też myślałam, że jakoś szybciej się ten wątek rozkręci:tak: Nie ma już staraczek 30, 35 + ? Hop hop:eek:

Yesenia wizyta widzę owocna, pozostaje mi tylko zaciskać &&&& :happy:

Iwona witaj, fajnie, że dołączyłaś :tak:

Może zrobimy tą listę?

LISTA STARACZEK 30+

Yesenia, lat..., termin niechcianej @

iwona2323, lat 35, termin niechcianej @

Joanka85, lat 30, termin niechcianej @

Neta81, lat 34, termin niechcianej @ 22 lipca 2015

Dziewczyny dopisujcie się, modyfikujcie, zmieniajcie kolorki tak, żeby Wam pasowało :-)

reklama
Do góry